Na WWE Extreme Rules voegde Karrion Kross zich bij David Shoemaker op The Ringer Wrestling-show om te praten over zijn terugkeer naar het bedrijf en andere onderwerpen. Kross sprak over de verschillen tussen nu en toen hij oorspronkelijk op de hoofdlijst kwam:

“Nou, ik weet niet of ik dit ooit in het openbaar heb gezegd, maar de eerste keer dat ik naar buiten kwam met het masker, waren er mensen die lachten in het publiek. Zij waren aan het lachen. Ik herinner me altijd dat ik in deze zaak begon en bij mezelf dacht dat als dit allemaal gezegd en gedaan is, ik deze plek een betere plek wil achterlaten dan voordat ik binnenkwam. Je wilt de mensen om je heen beter maken. U wilt het product beter maken. Je wilt dat je prestaties beter worden. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte match. Dat is net als mijn worstelfilosofie. Ik jaag op het perfecte verhaal en heb gewoon altijd al mijn beste beentje voor willen zetten op artistiek gebied. Toen ik daarmee naar buiten kwam en ik hoorde mensen lachen, had ik zoiets van, weet je, wat ik op dat moment met me aan het doen ben, op dit moment, het voelde alsof ik alles verraadde wat ik wilde bijdragen aan wat ik was doen omdat de fan in mij nog leeft. Zo weet ik een publiek te lezen. Als je te hoog op je paard komt te staan ​​en je de verbinding met ze verbreekt, ‘ik zal ze zeggen wat ze leuk gaan vinden’, dan gaat dat nooit werken. Dus het verschil tussen toen en nu, vanavond liep ik naar buiten en ze zongen onze themamuziek. Het hele publiek zong onze themamuziek. Dat is een moment dat we vóór de pandemie wilden bereiken en dat kreeg ik vanavond in een volgepakt huis in Philadelphia.

By rhfhn