In de nieuwste “Hall Of Fame”-podcast sprak Booker T over zijn debuut als WWE NXT-omroeper:

“Ik ben opgewonden om deel uit te maken van NXT. Ik wist eerlijk gezegd niet hoe opgewonden ik hierover zou zijn, want er komen veel studenten, veel jonge jongens aan en ik heb het gevoel dat ik in mijn coaching-modus. Ik heb het gevoel dat ik in mijn leermodus zit en er zijn zoveel jonge jongens, zoveel jonge meisjes. Het is net alsof klei daar moet worden gevormd. Dus voor mij ben ik op een perfecte plek waar ik kan niet zelfgenoegzaam worden. Ik denk niet dat ik ooit zelfgenoegzaam zou kunnen worden met zoveel jonge jongens. Ik had letterlijk waarschijnlijk 60 jongens in mijn oor die met me wilden praten. Ze willen dit krijgen. Ze hebben daar een beetje van nodig. Ze willen hier een beetje van. Ik dacht wauw, dit wordt iets heel, heel cools voor mij en iets wat ik al heel lang wil, dus laten we aan het werk gaan man.”

By rhfhn