Heb je het verprutst vandaag?

Heb je je geduld verloren? Was je les een spectaculaire mislukking? Ben je een belangrijke afspraak vergeten?

Houd moed, beste lezer. Eerder deze week vroegen we leraren om ons het meest gênante te vertellen dat hen op school is overkomen. Jij deed tenminste niet wat die leraren deden!

“Ik ben een zogende moeder en ik pomp in mijn klas tijdens gym, lunch en pauze.”

“Ik heb een duidelijk bord op mijn deur en heb het schema met de admin gepland. Ondanks dit alles negeerde een surveillant het bord en deed mijn deur tijdens de lunch open om studenten de kamer binnen te laten vanwege het slechte weer. Ik moest tegen ze schreeuwen dat ze naar buiten moesten en de deur dicht moesten doen, maar een paar tweedeklassers zagen me. De hele situatie was beangstigend.”

— Ciera J.

“Ik sneed een pompoen uit voor mijn studenten en zette die in de badkamer waar het lekker donker was, zodat je hem kon zien oplichten.”

“Toen zei ik tegen mijn directeur: ‘Ga kijken naar het meesterwerk dat ik in de jongensbadkamer heb gemaakt.'”

— Kameroen J.

“Om 8 uur ‘s ochtends mijn koffie over mezelf heen morsen en ruiken naar de ahornsiroop waarmee ik het de hele dag zoet maakte.”

‘Het gênante deel kwam pas echt binnen toen de directeur zei: ‘Waarom ruikt het hier naar pannenkoeken?’ op de personeelsvergadering.”

— Ambryn L.

“Een non-verbale student wees naar wat ik dacht dat een genezende koortslip was en schreeuwde: ‘CUT!'”

“Een soort overwinning.”

— Maureen M.

“Afgelopen vrijdag was het sportdag en ik kwam thuis als een rode tomaat.”

“Zonnebrand bij 17 graden Celsius … belachelijk! Hoe dan ook, vandaag is de kreeft salamander geworden en ben ik begonnen met het afstoten van mijn huid. Halverwege de middag vroeg de helft van mijn klas wat er mis was met mijn voorhoofd/hoofd/gezicht. Als het jeukte, vlogen de vlokken langs mijn bril. ‘Ewww, dat is vies, mevrouw Wills!’ bood een lieve jongen aan. ‘Ja. Ja, dat is het,’ antwoordde ik.”

— Rachel W.

“Een nies / scheet-combinatie tijdens stille leestijd.”

—Andy T.

“Mijn leidinggevende kwam op het laatste moment voor een evaluatie.”

“Ik had mijn computer op het bord geprojecteerd en een leerling uit een andere klas liet dingen vallen. Voordat ik me realiseerde, draaide ik me om en zag een man zonder shirt naar mijn computer worden gedropt. In de war, zette ik mijn airdrop af en struikelde toen over een kabel en brak bijna mijn gezicht.

—Katherine F.

“Ik ging naar het personeelstoilet. Het was niet op slot, en raad eens wie daar zat?”

“De directeur.”

—Sharon N.

“Ik speelde een video af met een gebaar dat de nek moest omdraaien voor wrede en ongebruikelijke straf.”

Dat is niet wat mijn middelbare scholieren zagen. Dus we stopten en pasten ons heel snel aan.”

— Catharina C.

“Ik dacht dat andere leraren zich op de middelbare school zouden verkleden voor Pyjama Day.”

“Uitgedost in mijn flanel en pantoffels. Niemand anders verkleed.”

—Rebecca A.

“Ik struikelde in de gang over NIETS waar een student bij was.”

“We hebben enorm gelachen!”

— Joanne E.

“Mijn kamer is pal naast het theater.”

“Het was daar zo luid dat ik naar binnen stapte om te zien wat er gebeurde. Totale chaos met schreeuwen, lachen, papieren vliegtuigjes en overal rennende kinderen. Ik schreeuwde: ‘Stilte!’ en begon ze uit beleefdheid de les te lezen aan de mensen om hen heen. Toen ik mijn klas weer binnenstapte, hoorde ik de leraar, onzichtbaar in het pandemonium, zeggen dat ze misschien te luid waren. Ik ben gewoon doorgegaan en heb het haar nooit verteld.”

—Cindy P.

“Ik kan niet posten wat ik vandaag heb gedaan.”

—Jennifer H.

Dat kun je ons niet aandoen, Jennifer!

Wat is je meest gênante leermoment? Laat het ons weten in de reacties.

Op zoek naar meer van dit soort artikelen? Abonneer u op onze nieuwsbrieven.By rhfhn