Wardlow maakt als babyface een sterke band met fans. Fans kijken reikhalzend uit naar zijn onthullingen, omdat ze altijd tot iets intrigerends leiden. Wardlow heeft onlangs iets onthuld dat velen zou kunnen choqueren.

Ward-dog schaamde zich niet om toe te geven: “Ik heb meisjes vastgeketend in mijn slaapkamer, maar niemand in mijn kelder.” Ja, dat lees je goed.

Op Busted Open Radio van vrijdag was Wardlow te gast en het onderwerp was horrorfilms. Wardlow werd gevraagd wie in AEW een goede horrorschurk zou zijn tijdens het gesprek.

Tijdens het interview, toen hem werd gevraagd of hij de televisie-aflevering “You” over een romantische moordenaar had gezien, kon Wardlow niet reageren, hoewel hij wel op de vraag reageerde.

“Ik heb meisjes vastgeketend in mijn slaapkamer, maar niemand in mijn kelder.”

Bovendien zullen Wardlow en Matt Taven op AEW Rampage strijden voor het AEW TNT Championship. Verdergaand met het praten over horrorfilms, maakte Wardlow enkele opmerkingen over zijn titelgevecht en zijn trainingsregime.

“De avond ervoor breng ik meestal door met een mooie vrouw om mijn gedachten af ​​te leiden en word ik wakker in de juiste ruimte. Ik denk aan alles behalve mijn tegenstander, in wezen. Ik doe een serieuze training. Ik doe altijd serieuze training. Als mensen me vragen: ‘Hoe bereid je je voor op deze wedstrijd?’ Ik bereid me elke week van mijn leven voor op de grootste wedstrijd van mijn leven. Dat is waarom ik ben wie ik ben en waarom ik zal zijn waar ik heen ga. Ik leef een beetje anders. Ik behandel elke sportschoolsessie alsof ik me voorbereid op de grootste pay-per-view-titelwedstrijd van mijn leven.

Dat is wat me op dat moment zal brengen. Meestal, de avond ervoor, wil ik graag een goed diner hebben, met een mooie vrouw zijn, helder van geest wakker worden en sta ik op het punt om het grootste ontbijt te eten. Ik eet een monsterontbijt op de dag van een show. Dan ga ik Matt Taven levend opeten. Het is gewoon weer een wedstrijd. We weten hoe dit gaat. Je weet wat je krijgt met Wardlow. Ik ga hem verslaan, hem meerdere keren een powerbom geven en ik ga winnen. Als Mike (Bennett) en zijn kleine vriendin [Maria Kanellis] mee willen doen, neem ik ze ook mee.”

Wardlow antwoordde: “Zou niet de eerste vrouw met een ring zijn …” voordat hij wegliep of verbindingsproblemen kreeg, toen hem duidelijk werd gemaakt dat Mike en Maria inderdaad getrouwd zijn.

Wat is jouw mening over Wardlows grote onthulling? Laat het horen in de comments!

28 oktober 2022 11:40 uur

By rhfhn