Hugh Jackman sprak onlangs met Variety over waarom hij ervoor koos om terug te keren naar de rol van Wolverine in Deadpool 3 na eerder te hebben verklaard dat 2017’s Logan zou zijn laatste keer zijn om het personage te spelen.

GERELATEERD: Deadpool 3 Releasedatum vertraagd door Marvel Studios

Blijkbaar was het een vertoning van 2016 Deadpool die Jackman heeft bekeken voordat hij ging filmen Logan waardoor de acteur het potentieel van een Wolverine / Deadpool-crossover realiseerde.

“Ik ging naar een vertoning van Deadpool‘, zei Jackman. “Ik was 20 minuten binnen en ik dacht: ‘Ah, verdomme!’ Het enige wat ik steeds in mijn hoofd zag was 48 uur. met Nick Nolte en Eddie Murphy. Het broeit dus al een hele tijd. Het kostte me alleen meer tijd om hier te komen.”

Dat gezegd hebbende, duurde het tot augustus voordat Jackman zich volledig inzet om terug te keren als Wolverine, en toen informeerde hij Ryan Reynolds over de beslissing.

“Oh mijn god, ik ben opgewonden”, zei Reynolds over Jackmans terugkeer. “Het is als een oude thuisweek. Elke dag op de set te staan ​​met een van mijn beste vrienden is een droom die uitkomt. Maar om het te doen met deze twee iconische personages naast elkaar, dat gaat onze stoutste dromen te boven.”

GERELATEERD: Waarom de Wolverine van Hugh Jackman die lid wordt van de MCU een game-wisselaar is

Deadpool 3 wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick uit een eerdere versie van Bob’s Burgers duo Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin. Marvel Studios-president Kevin Feige verzekerde fans eerder dat het een R-rated film zal blijven – net als de eerste twee films, wat het de eerste film van de studio zou maken met de genoemde volwassen rating. De film staat momenteel gepland voor een release op 8 november 2024.

By rhfhn