Ben je klaar om het leven weer bij de bal te grijpen? Sinds de release bijna twintig jaar geleden, Dodgeball: een waar underdog-verhaal is een klassieke sportkomedie geworden… die fans natuurlijk heeft doen smeken om een ​​vervolg. Zoals we allemaal weten, zijn comedy-sequels zelden zo goed als de originelen, vooral voor degenen die zo lang na de eerste film zijn ontwikkeld, maar dodgebal 2 komt steeds weer terug.

Tijdens het chatten met ComicBook.com werd Justin Long gevraagd naar dodgebal 2en hij onthulde dat Vince Vaughn eigenlijk een plan heeft voor een vervolg en dat het gewoon een kwestie is van Ben Stiller aan boord te krijgen.

Ik doe een podcast met mijn broer genaamd Het leven is kort en toen we Ben Stiller aan hadden en ik Ben hierover vroeg omdat ik net weer met Vince Vaughn had gewerkt. Vince heeft deze film geschreven, het is als een parodie op kerstfilms die in december uitkomen, genaamd Kerstmis met de Campbells; dus ik was net veel in de buurt van Vince en Vince had me verteld dat hij dit geweldige idee voor een vervolg heeft. Ik weet niet of hij het al naar Ben had gegooid, maar ik heb het veld een beetje opgezet, ik had het gevoel dat ik het veld moest faciliteren.

Justin Long vervolgde, “Natuurlijk zou ik het graag doen en ik hoop dat het uiteindelijk gebeurt, maar ik denk dat Ben een beetje is. geniet daar zo van. Het is erg riskant, je wilt niet op het origineel spelen, je wilt iets dat net zo goed is. Dus ik denk dat hij daar een beetje huiverig voor is, om te proberen iets te recreëren dat heel specifiek was voor die tijd, maar ik hoop dat hij het overneemt. Vince is een zeer overtuigend persoon, dus ik hoop dat Vince hem kan overtuigen met zijn idee. Het is een grappig idee, ik wil niet zeggen wat het is.Hoewel het nog maar de vraag is of dodgebal 2 ooit zal gebeuren, kwam de cast in 2017 weer bij elkaar voor een kleine mini-reünie ten voordele van de Stiller Foundation, een non-profitorganisatie die kinderen over de hele wereld ondersteunt door educatieve mogelijkheden te bieden om hen te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Als de bende weer bij elkaar komt, wil je dan zien? dodgebal 2 of moeten ze het met rust laten?

By rhfhn