De legende van de Zwarte sabbat boxset met alle Tony Martijn-tijdperk records leven voort! Oorspronkelijk werd gedacht dat de boxset in 2022 zou arriveren, hoewel in een nieuw interview met Jimmy Kay en Alan Dixon van De metalen stem, Martin zei dat de doos ergens naar 2023 is geduwd. Dat is prima – zolang dit ding uitkomt, zijn we heel blij. De Martin tijdperk van Sabbat wordt crimineel onderschat en is momenteel zeer onbeschikbaar, wat een misdaad is.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Bandpolitiek is in het begin heel raar. Het was niet mijn band, Zwarte sabbat. Ik werd ingehuurd om de Zwarte sabbat legacy forward waar ik me vereerd en bevoorrecht voelde om te doen. Dus ik had en heb nog steeds geen zeggenschap over wat er gebeurt. Ze brengen de [Tony Martin era records]. Ik heb geen idee wat ermee gebeurt. Ik weet dat het volgend jaar zal zijn, maar dat is alles wat ik weet. En het was toen hetzelfde, dat ik nooit echt iets wist.

“Ik had mijn eigen persoonlijke manager, Toon [Iommi] had een manager, Geezer Butler had een manager – het leek een beetje op Lumbaalpunctie. Iedereen heeft zijn eigen manager. Je zou met je manager praten, dan zou hij de manager van iemand anders bellen om naar hem toe te gaan en dan zou hij weer naar mij toe komen. Dus het was een beetje gek om in de band te zitten. Vaak was het tussen de regels door lezen om een ​​idee te krijgen van wat er gebeurde, want directe vragen werkten niet echt.”

Tony Martijn zong voor Zwarte sabbat tussen 1987 en 1991, en daarna weer tussen 1993 en 1997. Martin zong op de albums Het eeuwige idool, Kruis zonder hoofd, Tyr, Kruis doels, en Verboden. Martin heeft in eerdere interviews ook de hoop uitgesproken dat de box een aantal niet eerder gehoorde jams zal bevatten Eddie van Halen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen.

By rhfhn