TJ Miller, Ryan Reynolds, Deadpool

TJ Miller verscheen in de eerste twee Deadpool films als Weasel, de eigenaar en barman van Sister Margaret’s School for Wayward Children. Maar na een reeks controverses en ernstige beschuldigingen, werd het duidelijk dat Miller waarschijnlijk niet terug zou komen voor… Deadpool 3. TJ Miller maakte onlangs ook furore toen hij verscheen in een aflevering van The Adam Carolla Show podcast en vertelde over een ongemakkelijke ervaring die hij had op de set van Deadpool waarin Ryan Reynolds was “afschuwelijk gemeen” naar hem. Hij voegde eraan toe dat hij “zou niet werken met [Reynolds] nogmaals… Ik vind het raar dat hij me haat.

Het lijkt erop dat TJ Miller en Ryan Reynolds sindsdien de lucht hebben geklaard. De komiek was te gast in de Jim Norton & Sam Roberts-show van SiriusXM en zei dat Reynolds contact met hem had opgenomen om de zaken recht te zetten. “Het was een misverstand,‘ zei Molenaar. “Dus ik mailde hem terug, en nu is het in orde… Het was heel cool voor hem om te zeggen: ‘Hé, weet je, ik hoorde net in de show dat je hier boos over was.’ En ik zei min of meer: ​​’Weet je, dat ben ik niet’, en toen hebben we het er gewoon heel snel uitgehaald.Miller voegde eraan toe dat hijdacht niet dat ik iets had gezegd dat zo negatief was” en voelt zich slecht dat zijn uitspraken waren “verkeerd begrepen’ door de media.

Hij is zo grappig, wat ik altijd beweerde, en hij is zo geweldig in die films en dat was het dan wel zo’n beetje, weet je? Het is zo grappig. Ik zei al deze complementaire dingen en niets daarvan komt opdagen.

Wat betreft Deadpool 3, werd vorige maand aangekondigd dat Ryan Reynolds Hugh Jackman had weten te overtuigen om nog een keer Wolverine te spelen, iets waar Reynolds erg enthousiast over is. “Ik kon niet opgewondener zijn,’ gutste Reynolds. “Ik bedoel, vooral om het op deze manier te doen. Uiteindelijk werk ik samen met enkele van mijn beste vrienden in de wereld en dat gebeurt niet elke dag in dit bedrijf. Ik ben opgewonden en ik zit nu al een paar weken op die paar teasers. Het is een van die momenten waarop je op verzenden drukt, op een tweet of op een bericht drukt – je hand trilt als je op die manier met de tijdgeest aan het knoeien bent.” De derde Deadpool film is ingesteld om in de bioscoop te komen 8 november 2024.

By rhfhn