Toen bekend werd dat Timothy Layn, frontman van The Golden Pony, aan een nieuw project begon, konden we onze opwinding nauwelijks bedwingen. Zijn liefde voor rock en elektronische muziek kanaliseren in zijn nieuwe band, STRAINJER, en ze blijken net zo boeiend te zijn als we hadden gehoopt, boordevol blitse melodieën, pakkende pop hooks en een perfecte mix van rock en elektronisch.

Nu heeft hij de videoclip van zijn debuutsingle “Cherry’s Bent” en hoewel we geen idee hadden wat we konden verwachten, werden we van begin tot eind goed vermaakt. Het is fascinerend om de wilde en hilarische ideeën te zien die Timothy bedenkt, van stripperagenten tot gitaarspelen in de tropen, zeemeeuwen ontwijken en rondrijden op zijn scooter.

Timotheüs legt uit: “een een aantal scènes in de video gaan over mij in deze videogame “Grand Theft Auto”, waarin de speler auto’s en motorfietsen steelt. Ironisch genoeg werd de scooter die ik in de video bestuur, eigenlijk direct na de video-opname gestolen! Ik was zo uitgeput van de shoot dat ik vergat hem op slot te doen. Ik was toen super pissig, maar kan er nu om lachen omdat de verzekering meer $ betaalde dan waarvoor ik hem kocht, en ik heb een nieuwe scooter. Die ik elke nacht op slot doe!!!!”

Bekijk het hieronder zelf!

By rhfhn