John Petrucci onlangs herenigd met ex-Droom theater drummer Mike Portnoy voor zowel zijn solo-album (en tour) als de eerste Vloeistofspanningsexperiment album in meer dan twee decennia. Waardoor fans natuurlijk vroegen of er een kans was Portnoy zou ook terugkeren naar Droom theater. waaraan Petrucci reageerde in feite in een recent interview met Trunk Nation met Eddie Trunk (via Blabbermouth) dat het niet gebeurt en dat het een beetje giftig is dat hij steeds wordt gevraagd.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Ik ben hier heel vocaal over geweest en openhartig en heel voorzichtig hiermee om duidelijk te zijn met mijn bedoelingen en Mike en ik en onze hereniging. De dingen die we samen doen met mijn solo-dingen, met Vloeistofspanningsexperimentmet Mike die met mij toert, is dit zijn eigen ding, en Droom theater is zijn eigen ding, en de geschiedenis die we nu hebben met Mike Mangini 12 jaar in de band, is het belangrijk voor mij om ervoor te zorgen dat mensen dit niet verkeerd begrijpen. Omdat het voor niemand goed is; dat soort gekte of controverse, zoals we allemaal weten, het is gewoon giftig.

“Dus ik heb gezegd… Misschien ben ik egoïstisch, maar ik voel me zo gelukkig dat ik dit mag doen met” Mike [Portnoy] en speel live met hem, speel deze instrumentale muziek, neem op en doe mee Droom theater met Mangini, het is alsof ik een beetje verwend ben. Ik krijg twee van de beste drummers ter wereld om mee te spelen. En ik denk dat het belangrijk is dat mensen dat weten en die duidelijkheid hebben – echt waar.”

Helaas is dit precies wat er gebeurt als je een grotere band bent en uit elkaar gaat met een bekend lid. Ik bedoel, Sepultura behandelt deze vraag over Max Cavalera nog steeds en we komen op drie decennia sinds de kerel de band verliet. En voor Droom theater fans die willen horen Portnoy drum mee met de band, goed nieuws! Al die oude Droom theater albums bestaan ​​nog steeds. Hoewel we je ook aanraden om in Mangini-tijdperk Droom theater ook, want het is even geweldig.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By rhfhn