Stokely Hathaway werd geïnterviewd door Renee Paquette op “The Sessions” over zijn run in WWE, AEW, plannen die veranderden vanwege het vertrek van CM Punk, en een heleboel andere onderwerpen.

Stokely over zijn opleiding tot manager:

“Ik wilde een worstelaar worden en ik ben 5’8” op een goede dag en ik had niet het atletische vermogen om, weet je, het voor elkaar te krijgen, en dus dacht iedereen dat ik een goede prater was, dus ik ben daar net in overgestapt. Destijds ben ik hier in eerste instantie mee begonnen omdat het mijn afstudeerproject op de middelbare school was. Ik wilde bewijzen dat ik dacht dat worstelen een kunstvorm was. Dus al mijn professoren zeiden, ja, zeker. Ze dachten dat ik zou flauwvallen, dus lieten ze me deze reis maken. Dus verhuisde ik voor een paar maanden naar Philadelphia en trainde ik. Grappig verhaal, Claudio Castagnoli was oorspronkelijk een van mijn trainers, Orange Cassidy en Chuck Taylor. Dus ik ben afgestudeerd. Het ging goed. Ik heb mijn meesters in podiumkunsten.”

By rhfhn