WWE Hall Of Famer Shawn Michaels was op Corey Graves’ “After The Bell” podcast om te praten over de veranderingen bij NXT, de toekomst van het merk, het moreel in WWE en andere onderwerpen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Over wat hem naar NXT leidde:

“Nou, eerlijk gezegd, ik stapte de plek binnen waar ik nu ben, het Performance Center. We kwamen hier op vakantie om vrienden te bezoeken, naar Disney World, en de hele kit en caboodle. Alles wat Orlando, Florida is in de vakantieplek. Dat was een kans om naar beneden te komen, Hunter te bezoeken, het Performance Center te bezoeken, naar een paar shows te gaan. Dat gevoel dat je dit soort dingen in de eerste plaats wilt doen, was er weer. Het was er meteen. Ik weet niet Ik weet het niet, het punt is, ik voelde het. Maar weet je, ik begin me af te vragen, oké, het is er, maar je bent altijd zo, zelfs als je teruggaat naar wanneer ze je vragen om een deel van WrestleMania of ga naar een Hall of Fame. Het zal altijd een deel van jou zijn. Maar ik denk dat het ding is, mijn familie en mijn vrouw hebben het opgemerkt. Ze stelde me de vraag. Ze zei: “Kijk, ik weet je vindt het heerlijk om hier op de ranch te zijn en zo, maar wil je dit en al die fysieke arbeid echt doen als je 60 bent?’ Ik zei: “Misschien laat ik het dan door iemand anders doen, maar op dit moment vind ik het leuk om te doen.’ Toen vertelde ze alleen maar over het gevoel en hoeveel ik aan het praten was over wat ik bij NXT had meegemaakt. Hoe meer ik erover nadacht het, hoe meer je weet, ze waren gewoon heel ondersteunend. Ze wisten. Zelfs toen ik met pensioen ging, was niemand meer geschokt dan mijn vrouw toen ik zei: ‘Klaar, klaar.’ Ze dacht dat klaar zou betekenen dat ik uit de ring zou zijn, nog steeds terug zou gaan werken bij het bedrijf, al die dingen, en nog steeds een paar keer per jaar zou worstelen. Ik denk niet dat iemand zich realiseerde dat ik uit een prestatie oogpunt was, compleet. Ik voelde me compleet en ik voelde me er vrede mee. Maar toen ik hier terugkwam, en dan begin je de mogelijkheid te zien om opnieuw een impact op het bedrijf te hebben. Het begint dat deel van jou te voeden dat nog steeds erg veel levend. Het is net alsof je een slapende reus wakker maakt. Hunter zei: “Kom gewoon terug. Probeer het uit. Steek je teen erin en dan gaan we gewoon verder.” Het is duidelijk dat pas vele jaren later, toen ik echt opging in NXT, hij me vertelde dat hij de hele tijd wist dat als ik het eenmaal had meegemaakt, mij kennende zoals hij dat doet, het iets zou zijn waar ik heel graag deel van zou willen uitmaken daarvan, en dat was allemaal waar.”

By rhfhn