Saraya, voorheen bekend als Paige in WWE, is nu in All Elite Wrestling en kwam vorige week fysiek in de ring met Britt Baker op AEW Dynamite.

Later werd gemeld dat de arts van AEW haar medisch had vrijgemaakt om opnieuw te worstelen, iets wat WWE haar medisch diskwalificeerde om dit te doen vanwege schade aan haar nek met spinale stenose.

Tijdens een recente Twitch-stream zei Saraya dat ze daarna nooit meer met WWE over worstelen heeft gesproken.

“We hebben die discussie nooit gehad. Ik heb die discussie nooit met WWE gehad omdat ze me lieten gaan. Ik heb jaren gewerkt om mezelf te verbeteren en gezonder en sterker te zijn. Ik, mentaal, ik heb het nooit ter sprake gebracht omdat ik een mentale blokkade had “Ik wil zo veilig mogelijk zijn. Ik weet wat mijn lichaam kan. Ik en WWE hebben nooit die discussie gehad over het hebben van een wedstrijd. Ik heb ze er nooit over verteld dat ik mogelijk worstel. Als ik ze erover zou vertellen “Ik weet zeker dat ze het onderzoek zouden doen. Ik was er mentaal niet klaar voor. Het maakt me nog steeds nerveus, maar ik ben er veel slimmer in. Ik weet wat ik wel en niet kan doen. Ik verwacht niet dat doe zes Duitse suplexen van de top. Ik ben sowieso niet die worstelaar, “zei Saraya.

By rhfhn