AEW-ster Saraya was deze week op de podcast “Talk Is Jericho” van Chris Jericho om te praten over haar WWE-run en haar ondertekening bij AEW.

Jericho maakte een opmerking dat Saraya er nog steeds uitziet alsof ze 24 jaar oud is. Ze antwoordde: “Dat geeft me een goed gevoel. Zorg gewoon wat meer voor mezelf. Dat is echter wat niet drinken met je doet. Alcohol en sh*t vermijden.”

Jericho vroeg haar of ze helemaal nuchter is en ze zei: “Helemaal nuchter. Ja, ja, ja. Ik ben al veel langer nuchter van drugs. Toen ik voor het eerst terugkwam bij WWE, moest ik stoppen met het gebruik van drugs. Alcohol I dronk nog steeds en toen kwamen ik en Ronnie (Radke) bij elkaar en hij kwam op het idee om de alcohol volledig te schrappen. Dus ik dacht: ja, dat doe ik. Toen stopten we cold turkey met drinken. En het gewicht dat van je af viel , ik had zoiets van ‘kijk mij eens supermodel!’ Mensen denken dat ik een heleboel operaties heb ondergaan. Ik heb zoiets van nee, het is gewoon al het water dat in mijn gezicht komt. Ze realiseerden zich niet wat nuchterheid voor je kan doen.’

By rhfhn