Saraya maakte haar AEW-debuut in een verrassende verschijning op de AEW Dynamite Grand Slam. Toen Saraya’s contract met het bedrijf in juli afliep, besloot WWE het niet te verlengen. Saraya heeft onlangs bevestigd dat ze met Triple H heeft gesproken en erover dacht terug te keren naar WWE voordat ze tekende bij AEW.

Vanwege een nekprobleem heeft Saraya sinds december 2017 niet meer geworsteld. Fightful Select verklaarde onlangs dat Triple H en het nieuwe WWE-leiderschap Saraya een rol hadden aangeboden, die ze uiteindelijk afwees ten gunste van deelname aan AEW. Saraya bevestigde onlangs gesprekken met Triple H en WWE tijdens een gesprek met Chris Jericho op Talk Is Jericho.

Hunter heeft contact met me opgenomen en hij wilde met me praten. Hij dacht dat het mijn beslissing was (om te vertrekken) omdat hij er op dat moment niet was. Hij dacht dat het mijn beslissing was om te vertrekken. ‘Nee maat’ [laughs]. ‘Het waren Vince (McMahon) en Johnny (Laurinaitis).’ We raakten aan de praat, maar toen zat ik en praatte met jullie, en ik dacht, man, ik mis die kant van het worstelen waar je je eigen ideeën kunt pitchen, en je gewoon plezier kunt hebben. Ik heb me al heel lang niet meer zo opgewonden gevoeld over worstelen, dus de eerste dag dat ik hier was, was geweldig. Iedereen is zo aardig. Het is gek hoe anders het kan voelen.

Ik was. Ik zat erover na te denken. Nogmaals, ik heb geen problemen met WWE. Ik wou dat sommige dingen anders waren gedaan, dat is het enige wat ik tegen ze heb. Er zijn zoveel jaren waarin ik meer had kunnen gebruiken. Mijn vrienden waren om me heen, ik was er zo depressief van. Ik zat eraan te denken om daar terug te gaan. Toen heb ik met je gesproken [Jericho]ik sprak met Mox [Jon Moxley],,Ik sprak met Britt (Baker), ik kreeg Tony aan de telefoon en hij was zo opgewonden. Ik dacht: ‘Ik denk dat ik dit een kans ga geven.’

Jericho beweerde dat hij Tony had gesmeekt om rechtstreeks met Saraya te praten omdat hij dacht dat ze op het punt stond weer lid te worden van de WWE. Op AEW-televisie koesteren Saraya en Britt Baker een wrok en zijn ze verwikkeld in gewelddadige woordenwisselingen.

Saraya heeft tijdens een recente Twitch-sessie meer informatie gegeven over haar keuze om bij AEW te tekenen. Beluister hieronder de hele podcastaflevering. Blijf op de hoogte van Ringside News voor het laatste nieuws en updates.

https://talk-is-jericho.simplecast.com/episodes/saraya-turns-the-page-jP9wnSFD

Wat is jouw mening over Saraya’s beslissing om WWE af te wijzen? Geluid uit in de reacties!By rhfhn