De nieuwste vlog van Ronda Rousey is online. Deze beelden zijn enkele maanden geleden gemaakt nadat Rousey Charlotte Flair versloeg voor het SmackDown Women’s Championship.

Rousey zei: “Ik wilde graag de WWE roepen omdat ze slechts één vrouwenwedstrijd hebben van de zes wedstrijden bij Backlash en zei alsof we meer dan 1/6 van het bedrijf zijn en ik moet graag mijn deel doen en ervoor zorgen dat meer vrouwen staan ​​op de voorgrond. Ik wil ook geen ‘vrouwen’ meer in de titel zeggen. En ik denk dat ze een beetje weerstand hebben om het eruit te halen. Dus toen dacht ik: ‘Mag ik het gewoon niet zeggen ?’ Dus dat is een beetje waar het om gaat. Dus ik heb altijd heel graag met Raquel willen werken. Ik heb altijd met Raquel willen werken omdat ze echt verdomd sterk is. Ze is een geweldige worstelaar, maar ik werk graag met meisjes die kan mijn gewicht dragen. Het stelt me ​​gewoon in staat om zoveel meer te doen en je weet dat als het moest, ik haar gewicht zou kunnen dragen, maar ik denk niet dat ze dat soort dingen doet.’

By rhfhn