Op de nieuwste podcast “Oh You Didn’t Know” deed WWE Hall of Famer Road Dogg verslag van WWE Survivor Series 2017, met als headliner Team Raw vs. Team SmackDown.

Road Dogg zei dat hij het personage Broken Matt Hardy niet begreep, maar geeft toe dat hij niet weet of hij weet wat cool is vanwege zijn leeftijd:

“Ik weet dat het aansloeg en ik weet dat het enorm aansloeg op sociale media en zelfs nog groter aansloeg, maar ik kreeg Broken Matt Hardy niet, maar ik was ook 45 of 47 en een blanke man en waarschijnlijk een nerd. Ik weet niet of ik cool ben of niet. Ik denk dat ik vroeger was, is mij verteld. Ik weet het niet. Het was blijkbaar niet voor mij, want ik had zoiets van, dus hij praat nu raar, maar hij worstelt nog steeds hetzelfde. Ik weet het niet. Het was raar voor mij, maar ik ben ook slim genoeg om te weten dat ik niet slim genoeg ben. Ik zag dat het voorbij was. Ik zag zijn populariteit door die fase heen. Ik weet dat het niet voor mij was.”

By rhfhn