Ric Flair kreeg in juli eindelijk de kans om op zijn eigen voorwaarden met pensioen te gaan. The Nature Boy werkte samen met zijn schoonzoon Andrade El Idolo en stond op 31 juli 2022 tegenover Jay Lethal en Jeff Jarrett.

Flair kreeg enkele enge stoten en bloedde zelfs tijdens de wedstrijd, iets dat hij beloofde te doen voor de wedstrijd. Uiteindelijk won The Nature Boy de wedstrijd en slaagde hij er op de een of andere manier in om zonder ernstige verwondingen te eindigen.

Tijdens zijn To Be The Man-podcast werd Flair gevraagd of hij ooit zou terugkeren naar WWE. Hij beweerde verder dat zijn aankomende WWE-documentaire beter zal zijn dan zijn ESPN 30 For 30.

Ik weet niet wat ik zou doen. Ik zou graag terug willen keren naar het bedrijf en dingen met ze doen, maar ik weet het niet. Ze maken nu een enorme documentaire over mij die in de week van Thanksgiving of de week voor Kerstmis wordt uitgezonden. Ik denk dat ze neigen naar Thanksgiving. Er gaan wat namen rond, maar ik denk dat het Finding Flair heet. Dit zal beter zijn dan mijn 30 For 30 op ESPN omdat ik ze heb laten beloven dat ze niet zouden bewerken wat ik ook zei.

Ik ga niet iets doen dat nog een keer bewerkt gaat worden. Het is gepassioneerd geweest en ik heb alles uitgedrukt waarvan ik dacht dat het goed of slecht was in mijn leven. Ik besprak mijn persoonlijke leven, mijn persoonlijke probleem, familieproblemen, worstelproblemen. Problemen met mensen die ik heb gehad. Ik heb alleen vragen beantwoord en ik heb ze zo waarheidsgetrouw mogelijk beantwoord. Hoe groot is het als je Tom Rinaldi het laat doen? Ik had 12 uur met Tom Rinaldi. Hij stelde me elke verdomde vraag in de wereld, “

ESPN 30 For 30 on Flair ging in 2017 in première. We zullen moeten afwachten wanneer. De WWE-documentaire van Ric Flair komt uit.

Ben je enthousiast om deze aankomende Ric Flair-documentaire te zien? Geluid uit in het commentaargedeelte hieronder …

By rhfhn