ComingSoon hoofdredacteur Tyler Treese sprak met Fantasie voetbal sterren Omari Hardwick en Rome Flynn over de film en het werken met Tony Gonzalez. De film is exclusief verkrijgbaar via Paramount+ op 25 november.

“In deze hilarische en hartverwarmende vader-dochter sportfantasie verandert alles wanneer Callie A. Coleman (Marsai Martin) ontdekt dat ze op magische wijze de prestatie van haar vader, Bobby (Omari Hardwick) op het voetbalveld, kan beheersen”, luidt de synopsis van de film. “Als Callie als haar vader speelt, een running back voor de Atlanta Falcons, in EA Sports’ Madden NFL 23, verandert Bobby van een door fumblitis geplaagde gezel in een ster die samen met zijn dochter en vrouw Keisha (Kelly Rowland) op weg is naar een superster. Met de NFL Playoffs in het verschiet en de druk van Callie’s nieuwe toewijding aan haar vrienden in het roboticateam neemt toe, moeten de twee doorgaan om de magie geheim te houden terwijl ze jongleren met de hoogte- en dieptepunten van hun hernieuwde succes. betekent echt een familie zijn.”Tyler Treese: Omari, ik weet dat je een DB was bij Georgia. Je hebt geprobeerd voor de Chargers. Atletiek en je liefde voor kunst zijn altijd met elkaar verweven geweest, dus hoe gaaf was het om je voetbalervaring in deze film te verwerken?

Omari Hardwick: Het was net zo cool als die vraag, broer. Het komt zelden voor dat je kunt praten over alle dingen die, of ik denk de prominente dingen die in die tas zitten waarmee God je heeft begiftigd, en dat je die gesprekken op podcasts hebt, zoals De spil met Fred Taylor, Channing Crowder en Ryan Clark. We praten met Deion Sanders. Je praat met deze atleten, wat echt cool is, en ze willen meer weten wat je denkt over de andere dingen die in de soort sporttas zitten. Dus ik denk dat het voor mij een geweldig moment was waarop ik ging, “wow.” Echt, als je op een marathonachtige manier blijft lopen, en ik geef dat een beetje door – ik weet dat ik bij Rome ben, en ik heb met andere mensen die achter me aan komen en waarvan ik denk dat ze een schat aan trucs hebben die tas.

Het is het moment waarop je beseft dat het een marathonloop is. Deze film was de eerste keer dat ik in de spiegel kon kijken en dacht: “Oh ja, mijn carrière is een marathon geweest.” Want hier ben ik, eindelijk op een plek waar ik, zoals je zei, al dat lekkers in één film zou kunnen verwerken. Mijn liefde voor kunst [and] mijn liefde voor atletiek is nu gecombineerd, en als acteur kan ik ze allebei tegelijkertijd laten zien, wat behoorlijk ongelooflijk is. Vooral om het te doen met niet alleen een acteur met een groot talent, dat is Rome, maar ook een acteur met een groot talent die ook uit de sportwereld komt. Ik zou waarschijnlijk een manier hebben gevoeld als hij niet het voetbalveld op en neer kon rennen, maar hij is super atletisch, snel, kan vangen. Als een balspeler die uit het voetbal komt en ik uit de sport waar hij echt in terecht is gekomen, namelijk basketbal, is het interessant voor ons om naar elkaar te kunnen kijken en te zeggen: “Oké, we weten dat we kunnen acteren. Dit kunnen wij ook.” En dat was dus veel voor mij. Ik voelde me meteen op mijn gemak wetende dat ik een cohort had die uit dezelfde tas kon halen. Maar een geweldige vraag, man.

Rome, het moest zo cool zijn om met Tony Gonzalez te werken. Dat is het beste strakke einde aller tijden. Hij speelt je coach in de film. Hoe was het werken met hem?

Rome Flynn: Hij is een natuurtalent. Zo’n aanwezigheid, weet je? Hier gaat het om. Je zou onder een steen moeten leven om niet te weten wie hij is. Maar het belangrijkste is… Ik heb het gevoel dat wat een goed teken is van iemand die een grote integriteit heeft, maar ook een geweldige carrière heeft en een geweldig cv zoals het zijne, is dat je het pas zou weten als je het wist. Soms loop je rond bij deze mensen en praten ze over deze dingen. Net als bij Tony, als je niet wist dat hij voetbal speelde, wist je het gewoon niet, je zou gedacht hebben dat hij een acteur was. Hij was super aanwezig, en hij sloeg het gewoon uit het park, man. Ik ben blij dat ze een man als hij hebben, want ze hadden een coach kunnen krijgen die ook in de NFL zit, maar gewoon geen goede acteur is. Zijn rol is niet supergroot, maar het is echt belangrijk omdat het overal bij betrokken is. [It] banden met het hele team, banden met de scène tussen mij en Omari als we zijn kantoor binnengaan. Om dat soort scènes aan te pakken met twee acteurs zoals ik en Omari … Ik denk gewoon dat hij het geweldig heeft gedaan. Dus ik hoop dat hij het blijft doen, hoop dat hij doorgaat en zichzelf blijft pushen om meer van dit soort dingen te doen.

By rhfhn