Nickelback bassist Mike Kroeger pitchte het idee om de band een Moordenaar covers album een ​​paar jaar geleden en de wereld is het niet vergeten.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

In een interview met Niclas Müller-Hansen van Rock Sverige, Nickelback gitarist Ryan Peake werd opnieuw gevraagd of de band overwoog om het coversalbum te maken. Peake zei dat de bandleden allemaal van verschillende iteraties van heavy metal houden, maar waarschijnlijk genoeg raakvlakken zouden kunnen vinden om er een te doen. Piek toont ook het potentieel van dekking Moordenaar, Testamenten Meshuggahwat zeker een zware lift zou zijn, maar absoluut de moeite waard.

“Ik weet niet of het iets is waar we het allemaal over eens kunnen zijn, want we hebben allemaal onze verschillende voorkeuren en antipathieën als het om muziek gaat. Mike‘s is echt zwaar en ik vind het leuk Moordenaar dus dat snap ik. Ik denk dat we het waarschijnlijk eens kunnen worden over het maken van een album met zware covers of iets dergelijks. Ik ben eruit gegooid Ryan Vikingal‘s [original drummer] garage om te spelen Het zuiden van de hemel. Ik ging naar hem toe voordat hij daadwerkelijk in de band zat en ik was gewoon een beetje met hem aan het jammen. Daar zijn we mee opgegroeid.

“Ik weet het niet. Dit is wat ik leuk vind aan deze band. Ik denk niet dat iets zo gek zal zijn om van ons te horen. Ik denk dat als een metalband een volledig countryalbum zou maken, het misschien zoals ‘Wat ben je aan het doen? Je hebt negen metalalbums en nu dit!’ We hebben onze tenen een beetje ondergedompeld in veel verschillende muziek die ik voel en vooral waarmee Geen vast adres waar we probeerden onze benen een beetje te strekken, dat is misschien geloofwaardig.

“Ik hou van metal, ik hou van pop, ik hou zeker van een of ander land. Chris Stapleton is onwerkelijk. Hij redt in zijn eentje countrymuziek. Ik ben opgegroeid met countrymuziek, maar ik luister er al jaren niet meer naar totdat ik hem iets hoorde doen met een akoestiek en een andere man met een rechtopstaande bas en zijn vrouw die harmonie zong. Dat was het! Ik kreeg kippenvel als een gek en ik hou ervan als muziek dat doet en het maakt niet uit waar het vandaan komt. Misschien een doen Testament, Moordenaar, Meshuggah album? Ik weet het niet.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

En laten we ook eerlijk zijn – als Nickelback echt doorgingen met dit idee, we zouden het allemaal bespreken en iedereen zou het in ieder geval bekijken.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By rhfhn