Na de AEW Dynamite van vanavond gingen MJF en Tony Khan de ring in om de fans welterusten te zeggen.

MJF sprak over enkele van de “bullsh*t” die de afgelopen maanden aan de gang zijn en hij sprak over wat professioneel worstelen voor hem en iedereen die kijkt, betekent.

Hier is een transcriptie van wat hij zei (scroll naar beneden voor de video):

Geen onzin. Luister allemaal heel snel naar me. Er is veel onzin gebeurd. Veel onzin. We weten het allemaal, we weten het allemaal. Laat me echter iets glashelder maken. Ik en jij, we hebben het een of twee keer met elkaar oneens gehad. Ik ga hier niet staan ​​en doen alsof dat niet het geval is, maar er is iets waar ik het niet mee eens ben dat ik de laatste tijd heb gezien. Iedereen maakt wat lawaai als je een fan bent van professioneel worstelen.

By rhfhn