In de laatste “Foley Is Pod” op AdFreeShows.com besprak Mick Foley zijn WWE-terugkeer in 2012 na een periode bij TNA.

Mick werd gevraagd of hij dacht dat hij ooit zou terugkeren naar WWE in 2012 nadat hij TNA in 2011 had verlaten?

“Ik dacht dat ik terug zou komen voor een of twee wedstrijden per jaar. Ik had last van die reeks hersenschuddingen bij TNA en dat leidde tot de harde gevoelens die me ertoe zouden brengen om tegen Terry Taylor te zeggen, omdat ze wilden dat ik een iets minder geld omdat ik de laatste twee wedstrijden die op mijn contract stonden niet kon vervullen. Ik beweer dat ik ongeveer 15 extra wedstrijden heb gespeeld die niet op het contract stonden. Maar goed, het was wat het was. Ik had een ontmoeting met Terry. Ik wil zeggen dat ik zijn kantoor binnenliep omdat hij eigenlijk onderweg was. Ik zei: ‘Weet je hoe jullie willen dat ik wat minder neem?’ Hij zei: ‘Ja.’ Ik zei: ‘Waarom neem je niet alles?’ Hij keek me aan en ik zei alleen maar: ‘Ik heb het vertrouwen in dit bedrijf al lang geleden verloren.’ Achteraf had ik mijn mond moeten houden, elke twee weken naar de brievenbus moeten lopen, de cheque ophalen en dankbaar zijn dat ik hem had, maar dat is niet wat ik deed. Ik zou nog steeds willen dat ik dat had gedaan.”

By rhfhn