Nick Aldis is de afgelopen jaren een prominent onderdeel geweest van NWA. Het lijkt er echter op dat het niet goed gaat tussen Aldis en NWA. Onlangs deelde Aldis een bericht op Instagram waarin hij aankondigde zijn opzegging aan het bedrijf te hebben gegeven. NWA nam wraak door Aldis met onmiddellijke ingang te schorsen.

Het contract van Nick Aldis loopt eind 2022 af, wat betekent dat hij begin volgend jaar heel goed een free agent zou kunnen zijn als beide partijen hun geschillen niet bijleggen. Hoewel veel NWA-fans het jammer zullen vinden om te zien hoe de voormalige NWA-wereldkampioen het bedrijf verlaat, heeft Matt Cardona er helemaal geen last van.

In een exclusief interview met TJR Wrestling, becommentarieerde Matt Cardona het vertrek van Nick Aldis bij NWA door te zeggen dat hoewel het “klote” is dat hij vertrekt, het hem persoonlijk of professioneel niet raakt.

‘Ik ken Nick niet zo goed. We hebben eerder geworsteld en ik voelde dat we een geweldige chemie hadden in de ring. Ik denk dat hij een totale pro is. Ik denk dat hij eruitziet als een miljoen dollar. Hij praat als een miljoen dollar. Hij was lange, lange tijd het gezicht van de NWA en hij heeft geweldig werk geleverd en als hij vertrekt, bedoel ik, tot later.

Weet je, het boeit me niet echt. Ik ben niet naar de NWA gekomen om iemands plek te stelen. Ik kwam om mijn eigen plek te creëren. Dus, weet je, Nick deed veel werk voor NWA, veel geweldig werk voor NWA. Weet je, het is balen dat hij vertrekt, maar ik weet dat hij het geweldig zal doen, wat hij ook doet, maar het heeft niet echt invloed op mij persoonlijk of professioneel.”

Matt Cardona neemt het komende zaterdag op tegen Trevor Murdoch en Tyrus voor het NWA Wereldkampioenschap bij NWA Hard Times 3 PPV. Aan de andere kant zou Nick Aldis het op hetzelfde evenement opnemen tegen Odinson, maar zijn vervanger is nog niet aangekondigd.

Wat is jouw mening over dit verhaal? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte.

By rhfhn