Machinegeweer Kelly maakte deze week een paar mooie… mooie… behoorlijk rare opmerkingen bij de AMA’s, waarbij hij critici die hem een ​​”rocktoerist” noemden, uitschold, en toen … trok hij de maanlanding in twijfel.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Er zijn mensen in de rockgemeenschap die me een toerist noemden, maar ze hebben het mis – ik ben een raketman”, beweerde hij nadat hij zijn fans had bedankt. “We zijn niet op de maan geboren, maar we keken ernaar en we waren nieuwsgierig en toen gingen we daarheen … zogenaamd, en deze twee rockalbums waren dat ik naar de maan ging.”

Wacht even – zogenaamd? Wie is Machinegeweer Kelly eigenlijk – de Kyrie Irving van pop? Jongens, we zijn naar de maan geweest. Periode. Hoezeer ik ook een fan ben van regisseur Stanley Kubrick, hij heeft niet geholpen de maanlanding te vervalsen, hoe grappig dat idee ook is. Wat betreft Machinegeweer Kelly hij heeft echter een boodschap voor de melkweg: “Ik ben nog niet klaar met het verkennen van het universum, en ik ben alle genres.”

Oke dan! Afgezien van interstellaire reizen, Kellyis geen onbekende in bizar gedrag. Eerder dit jaar beweerde hij dat hij klaar was met rockmuziek.

“Ik ga een rapalbum voor mezelf maken”, zei de zanger. “Om geen andere reden, geen punt om te bewijzen, geen chip op mijn schouder … Als ik dingen blijf doen om mensen dingen te bewijzen, ga ik mezelf gek maken en, twee, geen goed product maken.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Kelly vervolgde door te zeggen: “” Ik heb gemaakt Kaartjes en Mainstream Sellout omdat ik ze wilde maken. Ik moet mensen dat geluid nu ook laten missen omdat Kaartjes en Mainstream uitverkoop zijn begeleidende albums, ik denk niet dat het zo is om een ​​derde te maken [similar to those] wordt spannend, tenzij het wordt gemist.”

Dan, een zeer openbaar geschil met Corey Taylorr van Schuifknoop bracht de zanger van “My Ex’s Best Friend” ertoe om vanaf het podium van Riot Fest te verkondigen: “Hé, wil je weten wat ik echt blij ben dat ik niet doe? 50 jaar oud zijn met een verdomd raar masker op een verdomd podium. Ik kan niet zeggen dat ik het daar niet mee eens ben – het moet heet zijn onder die maskers, niet?

Je kunt de volledige scène bekijken met Machinegeweer Kelly onderstaand.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen.

By rhfhn