WWE veranderde de zaken op 25 juli van dit jaar toen Triple H de creatieve afdeling overnam. Nadat Vince McMahon zich terugtrok uit WWE, kreeg Triple H de leiding als onderdeel van Creative. CJ Perry, ook bekend als Lana, zei onlangs dat Triple H een ‘genie’ is.

Lana verscheen onlangs in de “In The Kliq”-podcast om haar betrokkenheid bij de komende VH1-serie “The Surreal Life” te promoten, die op maandag 24 oktober om 21.00 uur in première gaat. Ze sprak over de mogelijkheid om een ​​comeback te maken naar WWE. Lana noemde Triple H tijdens het interview ook een ‘genie’.

Lana erkende het feit dat ze niet zou zijn waar ze nu is zonder de hulp van Triple H. Naast Triple H noemde ze Stephanie ook een genie. Lana zei dat Triple H haar echt heeft geholpen om de Ravishing Russian te ontwikkelen. Ze zei dat Triple H een ‘ongelooflijke verteller’ is.

Ik sta open voor alles in het leven. Als ik mijn dromen in een doos zou stoppen, zou ik niet zijn waar ik nu ben. Dus, ik bedoel, Triple H, hij is een genie. Stephanie is een genie. Ik werd ingehuurd door Triple H. Hij koppelde me aan Miro en hielp dat verhaal, die gimmick en die personages in 2014 echt te cultiveren. Hij heeft me echt geholpen om de Verrukkelijk Rus te ontwikkelen, dus ik denk dat hij een ongelooflijke creatieve geest heeft. Ik denk dat hij een ongelooflijke verteller en onderhoudend is. Als het verhaal klopt, als het klopt, sta ik er altijd voor open om terug te gaan naar WWE en boeiende verhalen te vertellen en hetzelfde met AEW. Ik sta daar ook helemaal voor open. Ik vind het heerlijk om met mijn man samen te werken en verhalen te bedenken en te vertellen.

Lana was een van de beste onderdelen van WWE-televisie en werkte hard om naam te maken in het bedrijf. Ze werd ontslagen door WWE vanwege haar dure contract. Lana zei onlangs dat ze open staat voor een WWE-retour of AEW-debuut.

Wat is jouw mening over dit verhaal? Geluid uit in de reacties!

23 oktober 2022 10:58 uurBy rhfhn