Na wat geplaag eerder dit jaar, Korn zanger Jonathan Davis heeft officieel zijn nieuwe huisdierenmerk gelanceerd Freak aan de lijn. Freak aan de lijn doneert een deel van hun opbrengst aan de Breng me naar huis organisatie, die “dieren redt uit de dodencel, de straten en onveilige levensomstandigheden, en ook gratis medische diensten verleent, waaronder sterilisatie/castratie, vaccinaties en microchips voor de dieren van gezinnen met een laag inkomen.” Het merk werkt ook samen met Pup Cultuur om een ​​paar van hun beschikbare voor adoptie pleeghonden te tonen. Lees hier meer over beide organisaties.

De eerste aanbiedingen van het merk zijn hier beschikbaar, terwijl Davis lichtte zijn beslissing om het bedrijf te starten toe in een interview met Verscheidenheid. Eerst en vooral is dat Davis onthult dat het nooit bij hem opkwam om een ​​huisdierenbedrijf te noemen naar de Korn classic, en dat het idee helemaal zijn vriendin was Bij‘s.

In het gesprek, Davis onthult ook dat hij eigenlijk ernstig astmatisch is en allergisch voor honden! Davis zei dat hij twee honden had die eerder dit jaar zijn overleden, en dat hij zijn inhalator behoorlijk veel moet gebruiken.

“Nou, dit maakte me eerder dit jaar kapot: we hadden een boxerlab genaamd Kaos en een Moyen Poedel genaamd Schaapachtig, en we zijn ze allebei kwijtgeraakt, met een tussenpoos van twee maanden. Een huisdier verliezen doet heel veel pijn, omdat ze zo onvoorwaardelijk van je houden. Het was heel, heel traumatisch. En de kicker in dit alles is: ik ben dodelijk allergisch voor honden!

“Ja, ik ben ernstig astmatisch, maar ik hou zoveel van ze dat ik gewoon deal. Af en toe moet ik mijn inhalator halen of mijn ogen jeuken, maar na verloop van tijd raak ik eraan gewend en kan ik ermee leven. Hoe dan ook, Ik ging op tournee [earlier this year] en miste echt de dieren. Bij zei: ‘We hebben een puppy nodig’, maar ik zei: ‘We moeten thuis zijn, dus het is aan ons gehecht.’ Dus na de rondleiding vonden we een plek met puppy’s en kozen we een krielpoedel. Zijn naam is Dante en hij is geweldig – nog maar een baby, dus ik ben echt enthousiast. Hij brengt zoveel leven in huis – ik hou gewoon van het gezelschap met dieren. Ik vind ze leuker dan mensen! (gelach)”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Uitchecken Freak aan de lijn hier.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By rhfhn