Kofi Kingston ging in 2019 op een wilde reis toen hij een ster in het hoofdevenement werd die werd afgesloten met het winnen van de WWE-titel van Daniel Bryan op WrestleMania 35.

Kingston liet de titel vallen bij Brock Lesnar op 4 oktober 2019, aflevering van SmackDown op FOX. Dit was de eerste aflevering van SmackDown op het station en WWE boekte het als een squashwedstrijd.

Terwijl hij sprak met Steve Fall van NBC’s Ten Count, keek Kingston terug op de wedstrijd en waarom werd besloten om een ​​snelle wedstrijd te houden.

“Ik heb geen idee. Ik sta niet echt stil bij het waarom. Er zijn veel dingen in de branche waar je soms naar kijkt en denkt: ‘waarom is dat gebeurd?’ Je gaat gewoon verder en het wiel blijft draaien. Het heeft geen zin om stil te staan ​​bij wat er in die wedstrijd met Brock Lesnar is gebeurd. Het zal me niet beter maken of veranderen wat er is gebeurd of iets anders doen dan me Ik voel me slecht, en ik laat het dat niet doen. Ik heb nog veel meer carrière te maken. Ik denk dat het een scenario is waarin het een zeldzame en unieke kans is om op deze selectie te staan. Wat mijn run betreft, WWE-kampioen, ik moet bijna zes maanden op de dag, dus dat is een heel lange regeerperiode. ”

By rhfhn