The Public Theatre in New York City presenteert Suzan-Lori Parks’ Kijk hoe ik werk-een masterclass toneelschrijven – livestreaming op het wereldwijde, op commons gebaseerde, peer-geproduceerde HowlRound TV-netwerk op maandag 30 januari 2023 om 12.00 uur HST (Honolulu, UTC -10) / 13.00 uur AKST (juneau, UTC -9) / 14.00 uur PST (San Francisco, UTC -8) / 16:00 CST (Chicago, UTC -6) / 17:00 EST (New York, UTC -5) / 22:00 GMT (Londen, UTC +0) / 23:00 CET ( Berlijn, UTC +1).

Suzan-Lori Parks is terug met een #WatchMeWork thuis!

Kijk hoe ik werk is een performance, een meditatie over het artistieke proces en een echte werksessie waarin Suzan-Lori Parks werkt aan haar nieuwste schrijfproject. Traditioneel gehost op de mezzanine van de Public Theatre Lobby, brengt deze versie het programma bij je thuis via Zoom-sessies en HowlRound-livestreams.

Het publiek wordt uitgenodigd om te komen kijken naar het werk van Suzan-Lori Park, de ruimte te delen en wat van hun eigen schrijfwerk gedaan te krijgen. Tijdens de laatste veertig minuten van de voorstelling beantwoordt Parks alle vragen die het online Zoom-publiek en het online sociale publiek kunnen hebben over hun eigen werk en hun eigen creatieve proces.

Kijk mee op deze pagina, of meld je hier aan voor de Zoom.

Wat gebeurt er tijdens een Kijk hoe ik werk klas?

Elke les duurt een uur. Gedurende de eerste twintig minuten werken Suzan-Lori Parks en studenten aan hun eigen schrift. Tijdens de laatste veertig minuten van de les beantwoordt Parks vragen van studenten over schrijver zijn en het schrijfproces. Let op: vanwege de aard van de les zal Parks zich concentreren op het beantwoorden van vragen over schrijver zijn en het schrijfproces tijdens het vragengedeelte en zal geen kritiek geven op geschreven werk.

Over HowlRound TV

HowlRound TV is een wereldwijd, op commons gebaseerd, peer-geproduceerd, open-access livestreaming- en video-archiefproject dat wordt beheerd door de non-profit HowlRound. HowlRound TV is een gratis en gedeelde bron voor live gesprekken en optredens die relevant zijn voor de wereld van podiumkunsten en cultuur. Haar missie is om geografisch isolement te doorbreken, het delen van hulpbronnen te bevorderen en onze gemeenschappelijke kennis gezamenlijk te ontwikkelen. Iedereen kan deelnemen aan een gemeenschap van peer-organisaties die een revolutie teweegbrengen in de stroom van informatie, kennis en toegang in ons vakgebied door producent te worden en met ons te coproduceren. Lees meer door naar onze deelnamepagina te gaan. Voor andere vragen, e-mail [email protected] of bel Vijay Mathew op +1 917.686.3185 Signal. Bekijk het videoarchief van voorbije evenementen.



By rhfhn