Ken Susigitarist van de Boston metalcore-outfit opgraven, heeft bevestigd dat hij momenteel een pauze heeft van de band. Gitarist Peter Layman is dit jaar ingevallen voor Susi op tournee met band. Ondertussen is Susi druk bezig geweest als touringlid van Terwijl ik op sterven lag.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Susi sprak over zijn situatie in een recent livestream-evenement en zei: “Ik ben momenteel op verlof met” opgraven. Het is een verlengde, ik denk dat hoe zou je zeggen, een verlengde pauze van? opgraven. Er zijn zeker dingen die een beetje – het is cool, zowel ikzelf als de band hebben het een beetje geaccepteerd, weet je, onze meningsverschillen over bepaalde dingen. Ik hou van die jongens en ik steun ze nog steeds. Ik hoop dat ze me nog steeds steunen.”

Susi vervolgde door te zeggen: “Ik ben momenteel geen touringlid van opgraven, en ik sta niet op de plaat. Ik heb één nummer dat erop staat – ik weet niet hoe het heet, ik weet niet hoe het klinkt. Ik ken het mengsel niet. Ik weet er niets van. Het is wat het is.”

Je kunt het volledige interview bekijken met Susi onderstaand.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By rhfhn