Wereldkampioen impact worstelen Josh Alexander was onlangs geïnterviewd op de podcast “Refin’ It Up” van Brian Hebner. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Josh Alexander werd gevraagd wanneer hij het gevoel had dat Impact Wrestling zich realiseerde dat hij hun kampioen en het gezicht van het bedrijf zou kunnen zijn:

“Er zijn twee verschillende antwoorden. Ik denk dat het gezicht van het bedrijf iets later gebeurde. Maar ze wisten vanaf het moment dat ze me tekenden dat ik was wat ik denk dat je moet zijn om een ​​topman te zijn, tenminste de belangrijkste evenement ster in elk worstelprogramma, dat betrouwbaar, betrouwbaar en consistent is. Je moet die dingen zijn. Je moet in staat zijn om op elk moment en in een oogwenk met iedereen samen te werken en in staat zijn om naar buiten te gaan en een wedstrijd te produceren. Dat is iets dat toen ze me tekenden, ze me begonnen te vertrouwen met die dingen. Zelfs toen ik in een tag team zat, als je kijkt naar onze tag run als The North in dat jaar plus run als tag team kampioenen, elke keer dat ze een feesttent hadden singles-wedstrijd toen ze een van de Impact-jongens nodig hadden om onder te gaan, ik was degene die werd gekozen. Marufuji, Vikingo, weet je, er zijn verschillende andere selectieve singles-wedstrijden die ik had tijdens die tagteam-run. Maar ik was altijd degene die werd gekozen en gegeven het vertrouwen daarvan. Ik zeg altijd dat ze me de bal gaven, ze gaven me de kans, en ik liet de bal niet vallen, dus ik kreeg steeds meer.”

By rhfhn