De Undertaker offerde drie decennia lang zijn lichaam voor het plezier van de fans en werd een levende legende. Zijn invloed in de professionele worstelindustrie is ook ongeëvenaard.

The Phenom neemt het op tegen het beste van het beste dat de professionele worstelwereld te bieden heeft. Dit omvat ook de wil van WWE Hall Of Famer Jake ‘The Snake’ Roberts, die hij versloeg bij WrestleMania.

Jake Roberts en The Undertaker werden zelfs een tijdje een tag-team, ook al was het van korte duur. Ze stonden ook tegenover elkaar bij WrestleMania VIII, waar The Deadman won.

Terwijl hij sprak op zijn DDP Snake Pit-podcast, onthulde Jake Roberts dat de finish van de wedstrijd anders had moeten verlopen en dat hij hitte kreeg voor het veranderen van de finish.

“Het zou een Tombstone in de ring zijn geweest. Maar ik dacht dat het goed paste, dat ik Paul Bearer achtervolgde, en toen bracht Mark me daarheen. En dat bij mij op de grond laten doen is veel gevaarlijker dan in de ring.”

‘Het punt is dat hij het je aandoet in de ring, iedereen had het beter kunnen zien, en daar heb ik het verpest. Het was niet iets waarbij ik het werk niet wilde doen… Als ik het werk niet wilde doen, zou ik hem nooit een keer DDT hebben gedaan.’

‘Ja, ik had pijn, man. Ik begon thuis problemen te krijgen, wat dit alles uitvergroot. De verslaving begon de kop op te steken … je wordt in elkaar geslagen, je lichaam doet pijn, je hebt problemen thuis … hoeveel rust krijg ik? Helemaal niet veel … Het was waarschijnlijk de slechtste tijd in mijn leven. De moeilijkste tijd van mijn leven.”

The Undertaker waarschuwde ook ander WWE-talent om niet met Jake Roberts te knoeien. Roberts en The Deadman zullen voor altijd een band delen en dat is nu het enige dat telt.

Ben jij een enorme Undertaker-fan? Geluid uit in de reacties!

10 oktober 2022 11:28 uur

By rhfhn