De carrières van Finn Balor en AJ Styles hebben vergelijkbare paden gevolgd voorafgaand aan hun WWE-debuut. Beide atleten maakten naam dankzij hun capriolen op de onafhankelijke circuits.

Beide supersterren deden ook mee aan New Japan Pro Wrestling en waren ook lid van de populaire factie Bullet Club voordat ze in WWE aankwamen. De twee mannen hebben het echter maar één keer tegen elkaar opgenomen in WWE, wat best verrassend is.

Balor en Styles streden tegen elkaar op TLC 2017 toen de laatste als vervanger van Bray Wyatt diende nadat Wyatt medisch niet in staat was om te concurreren. In een gesprek met de New York Post zei Balor dat er een potentieel is om een ​​enorme verhaallijn te vertellen waarbij beide supersterren betrokken zijn.

“Ik heb het gevoel dat de carrières van mezelf en AJ. al meer dan 20 jaar naast elkaar liepen en elkaar nooit echt overlapten. De enige wedstrijd die we wel hadden (bij TLC 2017) was puur toeval. Ik was gepland om te worstelen met Bray Wyatt, maar ik denk dat Bray ziek werd en door WWE Medical uit het evenement werd gehaald en toen hadden we de wedstrijd met AJ.

Dat is echt de enige interactie die we tot voor kort hadden. Ik voel me zoals ik en AJ. hebben een groot verhaal te vertellen en ook veel te bewijzen aan elkaar. Ik heb het gevoel dat we een onuitgesproken competitieve rivaliteit hebben en ik heb het gevoel dat die in de ring moet worden aangepakt. Ik respecteer alles wat AJ heeft gedaan in zijn carrière. Ik ben erg opgewonden dat de kans van de komende paar maanden ons zou kunnen leiden naar die singleswedstrijd met AJ.”

Gezien de recente verhaallijn met AJ Styles en Judgement, lijkt het erop dat we die droomverhaallijn ergens in de nabije toekomst zullen zien. Wanneer die verhaallijn plaatsvindt, kunnen fans verwachten dat het fenomenaal wordt.

Wil je Balor en Styles nog een keer tegenover elkaar zien staan? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte.

By rhfhn