Ethan Page tekende vorig jaar een contract bij AEW en verlengde dat onlangs. Hij is de laatste tijd een van de vaste kenmerken van AEW-programmering geworden. Het blijkt dat hij ook betrokken is bij een deel van het backstage-werk en nu een lange carrière in het bedrijf wil hebben.

Page verscheen voor een interview met Daily Hive en sprak over zijn recente backstage-werk. Hij onthulde dat hij een match met agent heeft gekregen en die ervaring heeft hem doen verlangen naar meer. Hij wil met AEW veel verder gaan door achter de schermen intensief betrokken te zijn.

Ik zou zeggen dat het potentieel onbeperkt is. En dan bedoel ik niet alleen op het scherm. Ik bedoel ook achter de schermen. Ik heb onlangs een wedstrijd agent mogen maken, de headset op moeten zetten en dat live gaan doen. Dat was een ervaring die ik hopelijk nog een keer mag meemaken. Ik hou van schrijven. Ik hou ervan om creatief te zijn. Dus ik hoop dat ik de langst mogelijke carrière heb bij AEW, en niet alleen op het scherm.

Ethan Page debuteerde met AEW op Revolution 2021. Losing in the Face of the Revolution Ladder match. Page kwam bij The Firm en raakte bevriend met Stokely Hathaway, waardoor hij meer schermtijd heeft. Er is nog een lange weg te gaan voor de artiest gezien zijn grote ambities.

Gedachten over dit verhaal? Geluid uit in de reacties!

By rhfhn