Eric Bischoff was kritisch over de boeking van Tony Khan en zei dat veel wedstrijden geen verhaal hebben. Khan reageerde onlangs op dat gezegde dat Nitro veel wedstrijden had zonder verhaal. In de laatste podcast “83 Weeks” werd Bischoff gevraagd of hij de kans had om Khan’s commentaar te horen en zo ja, wat hij ervan vindt:

“Nee, ik heb het niet gezien of gehoord. Ik ben me er natuurlijk van bewust, omdat mensen me gisteren bleven opblazen, weet je, wilden ze dat ik zou reageren, of de dag ervoor? Ik denk dat het donderdag gebeurde. Ik weet het niet zeker. Het is waarschijnlijk woensdag gebeurd. Weet je, ik ben me ervan bewust en kijk, hey, ik heb mezelf veel bekritiseerd in deze show voor dingen waarvan ik zou willen dat ik ze anders had gedaan of dingen die ik heb leerde na mijn tijd bij WCW dat ik wenste dat ik de kennis of het instinct of inzicht had dat ik nu heb, 25 jaar geleden. Het zou een betere show zijn geweest. Maar er waren zeker willekeurige matches die geen verhaal hadden in WCW. Ik ontken dat niet. Maar ik ga er ook op wijzen dat ik denk dat ik nooit in mijn commentaar over AEW heb gezegd dat ik vind dat elke wedstrijd een verhaal moet hebben. “

By rhfhn