Als je ooit hebt gewenst dat je kon knuffelen met een pluche versie van Krachtuitschakeling‘s thrashklassieker “Executioner’s Tax (Swing Of The Axe),”, nu is je kans! Plushie Love heeft zojuist hun “Executioner’s Tax”-beer laten vallen, wiens schattige gezicht wordt bedekt door een beulskap en een bebloede bijl hanteert. Dus ik denk dat het afhangt van wat je definitie van “schattig” is.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Hoe dan ook, koop er hier een voor $ 50. En ja – de Krachtuitschakeling Twitter account heeft de promovideo van Plushie Love geretweet voor de beer. Dit is dus legitiem.

Wat betreft waar het plan voor is? Krachtuitschakelinggitarist Blaze Ibanez onlangs verteld Daniel Dekay van Knoopfeest dat hij en drummer Chris Ulsho gewerkt aan nieuw materiaal. Ibanez zei dat ze “gewoon aan dingen werken en op een gegeven moment zullen de dingen waar we aan werken worden gehoord” voordat ze toevoegden: “Er is … ik denk dat je het een plaat kunt noemen. Er is een heleboel dingen die er zijn. Dat is echt alles Ik kan het zeggen. Ik weet het niet. Ik kan niet echt te veel zeggen.’

“We hebben er heel hard aan gewerkt. Ik en… [Chris], we hebben een geweldige chemie en hetzelfde wat we altijd hebben gedaan als we samen platen maken. Dezelfde sfeer is er. Ik ben echt trots op de dingen die we samen hebben geschreven. Daar kijk ik dus naar uit. Ik weet niet wanneer alles gaat gebeuren, maar ik kijk er naar uit.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.By rhfhn