Is Randy Blythe eigenlijk magie? Dat is wat Kinderen van Bodom dacht dat de tijd dat Blythe hun collectieve ezels redde van de Amerikaanse douane en grensbescherming. In een interview met Pandora, Blythe details van de tijd beide Lam van God en Kinderen van Bodom verdomd bijna in zakken gedaan voor illegale stoffen in de woestijn door grenspatrouille … alleen om gered te worden door Blythe omdat hij buren was met een van de kerels.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Op een keer, ik kan me niet precies herinneren welk jaar het was, waren we op tournee en we zaten in de bus. Het was een reisdag en we gingen door de woestijn ergens in Arizona of New Mexico geloof ik. De zon was op, het kwam eraan. Het was al ongeveer een uur op en enkelen van ons waren nog wakker. Plotseling stopte de bus aan de kant van de weg en we hadden zoiets van ‘wat is er aan de hand?’ en hun tourmanager rende de achterkant in en hij zei ‘Grenspatrouille! Grenspatrouille!’ en we zijn als ‘shit.'”

“Ik had wat illegale dingen – dit is over een paar dagen terug op het feest. Ik ben nu een nuchtere man. Ik weet dat ik voor een illegale middelen had en we stapten uit de bus. Ik pakte wat ik kon en zette het in mijn zak en het is acht uur in de ochtend of wat dan ook.

“We lopen de woestijn in en dan is daar de grenspatrouille. Ze kijken naar ons. Het is acht uur en bijna iedereen is nog steeds dronken. We zijn allemaal in het zwart gekleed en staan ​​midden in de woestijn in Arizona of New Mexico – ergens als dat – en ze komen naar boven en gaan naar de bus.

“Ik denk dat ze op zoek waren naar… vaak zijn die grenspatrouillecontroles voor illegale immigranten in dat gebied. We hadden geen illegale immigranten, maar we hadden wat illegale dingen en de hoofdman zei ‘oké, breng de honden naar buiten’ ‘ en ik was ‘shit’.”

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Dus ze bellen de man voor de K-9-eenheid en hij komt opdagen en hij stapt uit en hij heeft zijn honden. Ik zie hem de honden halen en hij maakt zich klaar om naar de bus te lopen en ze hadden allemaal Bodom in de ene groep stonden omdat ze allemaal uit Finland kwamen met Finse paspoorten, en de rest van ons in een andere groep.

“De hondengeleider begint naar de bus te lopen, en net als hij in de buurt van de bus komt, kijkt hij naar onze groep en zegt: ‘kom je uit Richmond?’ en ik zei ‘ja’ en hij zei ‘woonde je vroeger in het 100-blok van South Pine Street?’ Ik heb zoiets van ‘ja dat heb ik gedaan.’ Hij is als “kerel! Ik woon twee deuren verder van jou! Ik hoorde dat je nu een band aan het doen bent!” Ik had zoiets van ‘ja man’ en hij zei gewoon, ‘weet je, jullie zijn gewoon voorzichtig. Ik denk niet dat dit nodig is.'”

Kinderen van Bodom was totaal verbijsterd door Blythehet vermogen om ze uit de problemen te krijgen, en vroeg wat hij zei tegen de patrouilleaanbiedingen. Zijn antwoord was perfect – “Ze zeggen ‘wat heb je gedaan? Hoe heb je dat gedaan?’ Ik heb zoiets van, ‘ik ben magisch, kerel.'”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By rhfhn