Het is altijd leuk om te zien welk talent je in het verleden hebt ontmoet. Na een ontmoeting met Gina Prince-Bythewood, regisseur van “The Women King”, tijdens de Critics Choice Celebration of Black Cinema and Television Awards, was het heerlijk om te praten over de onderscheidingen die de film heeft ontvangen. Prince-Bythewood zei: “Ja, het was een geweldige rit, en ik waardeer ook journalisten zoals jij die van de film houden.”

Toen de show begon, was de spanning in de lucht fantastisch en de interactie met de film- en tv-fragmenten die voor elke prijs werden vertoond, werd toegejuicht en toegejuicht voordat de prijs werd uitgereikt. Elke tafel glimlachte en wenste elkaar veel succes, een echt gevoel van verwachting en feest. Na negen jaar verslag te hebben gedaan van de liveshow, voelde het ook alsof er hier meer op het spel stond; deze onderscheidingen bevestigen dat goed werk belangrijk is en ertoe doet. Toen de prijswinnaars bekend werden gemaakt, werd de reactie van het publiek weer versterkt, sommigen stonden te applaudisseren, sommigen juichten. De toespraken waren ook oprecht en oprecht; sommigen huilden tranen van vreugde.

Een ander aspect van het talent dat is veranderd, is het maken van foto’s. Ik vroeg met opzet om zelf een paar foto’s van talent te maken en ontdekte dat ze om wat voor reden dan ook wilden dat ik op de foto stond. Ik zou zeggen: “Dat is oké, bedankt; ik wil graag een solo-opname van jou voor mijn artikel.” Nadat hij een van Paul Dano had genomen, zei hij: “Weet je, je zou één met mij moeten zijn; het zal beter zijn.” Hij glimlachte en hield zijn hoofd schuin, dus hoe kon ik de vader van Steven Spielberg afwijzen?

Soortgelijke gesprekken werden de hele nacht door talent herhaald. Austin Butler zei tegen me: “Je moet erbij zijn!” Ga ik Elvis nu afwijzen? En wanneer die foto’s worden gemaakt, zal het talent vaak om je telefoon vragen om ze te maken.

Jennifer Coolidge, winnares van de Beste Actrice, Komedieserie ‘White Lotus’ zei tegen me: ‘Ik ben gewoon zo verrast door het succes van ‘White Lotus’. Ik ben echt weggeblazen.” Nogmaals, ik vroeg om een ​​solo, en zij vroeg of ik er ook in wilde spelen.

In een gesprek met Jeff Bridges, de ontvanger van de Lifetime Achievement Award dit jaar, gaf ik commentaar op zijn vader. Hij zei tijdens zijn dankwoord dat zijn vader vandaag jarig was en dat zijn vader Lloyd Bridges de reden is waarom hij acteur is. Hij vertelde over de invloeden van zijn vader op hem en zijn steun en aanmoediging. Ik sprak kort met hem en zei dat ik bijna al zijn films heb gezien en dat ik “The Dude” Jeff Dowd heb ontmoet, de echte man waarop zijn personage is gebaseerd in “The Big Lebowski” op EbertFest; hij grinnikte en schudde zijn hoofd en zei: “Dat moet een echte reis zijn!” Ik prees ook zijn werk in “Crazy Heart” omdat zijn zang fenomenaal was; hij won onze prijs voor beste acteur in 2010 en won vervolgens de Academy Award voor beste acteur.

By rhfhn