Daniel Cormier verwelkomde Matt Riddle deze week als zijn gast op de DC & RC-podcast. Cormier vertelde ook over zijn ervaring bij Extreme Rules:

“Ik zat achterin en was nerveus, want je weet natuurlijk de uitkomst. Ik begon de wedstrijd te vergeten. Ik had zoiets van, oh mijn god. Dus ik bleef vragen stellen. Ik was zo nerveus, bro. Maar toen ik eenmaal liep naar buiten, het was zo leuk. De energie van het publiek is ongeëvenaard. Ik vocht voor grotere menigten dan vorig weekend, maar uiteindelijk is dat gewoon, het is een shoot. Ik ga naar gewoon vechten. Het wordt wat het gaat worden, maar om alle punten te onthouden van wat je zou moeten doen in de wedstrijd, kerel, het was geweldig. Toen kreeg ik fans die me lastigvielen. Ze noemen me Carl Winslow daarbinnen. Ze knoeien met me. Ze zeiden: ‘DC, klim in de kooi.’ Ik sta op de bodem, zoals, ik ga niet naar boven met deze kerels. Ze zijn daar echt aan het worstelen op die kleine richel bro. Ik had zoiets van, dit is gek. Toen Riddle van de top sprong, ik was als een man, ik kon niet geloven dat ik echt op dat moment was. Ik weet niet hoeveel je oplet, maar toen kwam Bray Wyatt meteen terug, dus we waren dichter bij een enorm moment, maar mijn favoriete onderdeel moest ik in wezen Herb Dean zijn.”

By rhfhn