Dakota Kai was jarenlang een steunpilaar op NXT en toen werd ze in april vrijgelaten. Zoals alle talenten in NXT had ze een concurrentiebeding van 30 dagen. Er waren zorgen over waarom ze haar volgende zet niet eerder had gedaan.

Toen Ryan Satin op Out of Character speelde, legde Kai uit waarom ze de tijd nam om een ​​beslissing te nemen. Blijkbaar deed ze het rustig aan en nam ze de tijd voor de volgende stap in haar carrière.

“Dat was altijd in mijn achterhoofd: ‘Moet ik niet van de grond komen’ in termen van het doen van Indie-promoties en dat soort dingen. Ik had het gewoon niet in me om naar binnen te rennen nadat de 30 dagen voorbij waren en te zijn als ‘boem, boem’. Uiteraard waren er gesprekken die plaatsvonden, maar ik denk dat het voor mij veel beter uitkwam dat ik dat niet deed.

Ik concentreerde me op streaming en iets dat meer ontspannend was en iets waar ik van hou. Het werkte allemaal geweldig en ik kwam verfrist terug in het bedrijf en met een mooie kijk op alles wat er gebeurde in plaats van te proberen te zijn van: ‘Ik moet dit, dit en dit doen.’ Dat is natuurlijk goed, maar voor mij persoonlijk wilde ik een stap terug doen en alles bekijken, opnieuw beoordelen en ervoor zorgen dat… het niet eens om de boekingen gaat. Ik wilde er zeker van zijn, in mijn eigen gedachten, ik ging niet in op dingen alleen maar omdat ik dacht: ‘ik moet hier van profiteren’ en ‘na 30 dagen moet ik dit, dit en dit doen.’ Het was absoluut een prioriteit voor mij om me zorgen te maken over mezelf en hoe ik me voelde,” zei ze.

Kai’s terugkeer naar WWE kwam nadat Triple H de creatieve en talentrelaties in het bedrijf overnam. Ze was tijdens haar afwezigheid actief op Twitch, maar sprong nooit naar AEW of Impact Wrestling, zoals sommige fans hadden verwacht.

Dakota is momenteel in de factie Damage CTRL met Bayley & IYO SKY, en zij is Women’s Tag Team Champions met de laatste. We zullen zien wat de toekomst biedt voor haar en SKY, maar Triple H geeft ze duidelijk de juiste aandacht.

Wat vind je van dit alles? Geluid uit in de reacties!

12 oktober 2022 10:30 uurBy rhfhn