Dakota Kai en Shayna Baszler kwamen naar voren in het ontwikkelingsmerk van WWE in NXT. Beide vrouwen groeiden uit tot een prominent onderdeel van het merk. Tijdens hun NXT-carrière hadden Dakota Kai en Shayna Bazsler verschillende ontmoetingen met elkaar.

Shayna Bazsler was altijd de dominante hiel van het merk, terwijl Dakotai de underdog was met de kansen tegen haar. In hun vete domineerde Shayna Bazsler Dakota Kai de hele tijd.

Daarachter leek echter niet het geval te zijn, aangezien Shayna Bazsler beschuldigingen van pesten tegen Dakota Kai deed. Tijdens een recente verschijning op de Out of Character-podcast, sprak Dakota Kai deze beweringen aan en zei dat het allemaal met een goed humeur was.

‘Nou, het is humor, je weet wat ik bedoel. Het is niet waar. Zoals ik al zei, ik hou van sarcastische humor. Ik zal mensen op een luchtige manier bestoken. Maar ik denk dat ik dat nu kan nemen en het in een serieus licht kan doen. Dus het werkt. Maar ja, ik denk dat ik een pestkop ben, wat grappig is omdat ons verhaal in NXT volledig omgedraaid was. Zij was de pestkop en ik was de bange persoon, meisje.”

Sinds hun respectievelijke debuut op de hoofdselectie hebben beide vrouwen het goed gedaan. Hoewel Shayna Bazsler niet hetzelfde succesniveau kon halen als in NXT, heeft ze het goed gedaan met die hand die ze heeft gedeeld.

Wat is uw mening over de beschuldigingen van Shayna Bazsler over Dakota Kai? Geluid uit in het opmerkingengedeelte.

By rhfhn