Chris Van Vliet interviewde onlangs voormalig WCW-ster Buff Bagwell. Buff sprak over het werken met Diamond Dallas Page:

“Dus Buff heeft me een lange weg in het leven gebracht, maar Buff heeft me ook in veel problemen gebracht. Ik denk dat iedereen dacht dat het tijd was voor verandering. Toen kwam de show uit met Dallas, de docuserie, het Change or Die-ding. Dallas wilde me vanaf het begin niet meer Buff noemen. Het ging allemaal om mij en het heeft me een heel eind gebracht. Maar ik denk dat Dallas en Steve het eerder zagen. Buff heeft misschien zijn vlucht gehad. Dallas wilde niet dat ik de hoed tevoorschijn haalde. Ik zei: ‘Maar Dallas, mensen willen dat ik die hoed altijd draag. Hij zegt: ‘Ik weet het, maar laat het gewoon op tafel liggen. Laat ze het zien, maar draag het niet.’ Hij zei ook dat hij medelijden heeft met de oudere jongens die aan dingen vasthouden. Hij zei tegen me: ‘Ik heb een beetje medelijden met je als je hier binnenkomt met je hoge hoed op.’ Ik zei: ‘Ik heb ook medelijden met mezelf, maar de fans vinden het geweldig.’ Dallas zei toen: ‘Ja, maar ik denk dat we je moeten herscheppen.’ Ik denk, waaraan? Toen kwam ineens het ding van meneer Rogers tot leven. Toen deden we het debuut in Baltimore met Mr. Bagwell’s Neighborhood. Buff was iets dat geweldig was om Buff te zijn in de jaren 90 met die roem. Het was zo veel geluk, maar zo veel werk.”

By rhfhn