Buff Bagwell’s carrière in de professionele worstelscene besloeg meer dan 30 jaar. Hij zag het grootste deel van zijn succes in WCW, waar hij lid was van de Nieuwe Wereldorde en vijf keer het Tag Team-kampioenschap won. Bagwell zei onlangs dat hij zeker graag weer zou willen worstelen.

Het voormalige lid van Hulk Hogan’s nWo, werd onlangs ondervraagd over zijn interesse om nog een laatste run in de ring te maken. Hoewel hij onlangs een paar wedstrijden in de ring sprong, is Bagwell bereid om voor langere tijd terug te keren. De 52-jarige zei dat hij, gezien zijn eerdere ervaring in de ring, er graag naar terug zou keren tijdens een recent interview op Insight met Chris Van Vliet.

Ik zou graag nog een keer willen worstelen. Ik denk dat ik nog een run in me heb. Ik weet dat ik dat doe. Ik weet dat ik nog een beetje carrière over heb. Ik liep een jaar geleden met krukken tegen de GCW Pay-Per-View aan. Ik nam een ​​superkick van Joey [Janella] en ik nam een ​​goede schone stoot.

Bagwell zal ongetwijfeld een grote fan hebben die wacht om hem weer te verwelkomen in het worstelen, omdat hij optrad in een tijd dat veel fans het als het hoogtepunt van de sport zouden beschouwen.

Het is moeilijk om te beweren dat The Hulkster niet de grootste ster in de geschiedenis van het bedrijf is, aangezien hij in staat was WWE en worstelen in de mainstream te brengen. Maar onlangs vroeg een fan op sociale media aan Bagwell wie volgens hem de grotere ster was, Hulk Hogan of Stone Cold Steve Austin. Bagwell zei dat Hogan veel langer aan de top stond, maar Austin had meer succes na het worstelen. Bekijk het volledige interview via deze link.

Wil je Buff Bagwell een comeback zien maken in de vierkante ring? Geluid uit in de reacties!

H/T naar Worstelnieuws.

25 oktober 2022 12:01 uurBy rhfhn