Teddy Hart was de jongste persoon ooit die in 1998 een ontwikkelingscontract met WWE tekende. Hij had een mooie toekomst voor zich, maar een hele reeks juridische problemen schaadde uiteindelijk zijn reputatie. Zelfs Brian Pillman Jr. heeft zelfs de communicatie met Teddy Hart verbroken.

Brian Pillman Jr. is een van de originele sterren van AEW, aangezien hij in 2019 bij het bedrijf tekende. Hij had vorig jaar een stevige vete met MJF, maar heeft sindsdien niet zoveel meer gedaan.

Voordat hij bij AEW kwam, zat hij in MLW als onderdeel van The New Era Hart Foundation naast Davey Boy Smith Jr. en Teddy Hart. Terwijl hij met Nick Hausman sprak, onthulde Pillman Jr. dat hij alle communicatie met Teddy Hart heeft verbroken.

“Ik ben gewoon gestopt met communiceren met hem en ik heb hem al een tijdje geleden afgesneden”, legde hij uit, “en de meeste mensen hebben die beslissing geprezen. Ze zeiden: ‘Je bent slim om dat te doen.’ Ik hou van ze tot de dood. Natuurlijk hou ik van de familie Hart en ze hebben me zo goed geholpen.

Teddy is een soort van de grote olifant in de kamer als het gaat om het gezin en zo. En ik heb zojuist aan iedereen overduidelijk gemaakt dat ik niet meer met hem omga, gewoon gebaseerd op mijn ervaringen met hem in MLW.

Ik heb deze beslissingen genomen lang voordat de documentaire uitkwam, toch? Ik wilde mezelf scheiden van Teddy. En hoopte dat hij hulp zou krijgen. Ik wilde zijn worstelen gewoon niet aan de gang houden. Ik wilde hem niet steeds geboekt krijgen en hem een ​​deel van mijn stal laten blijven, als hij gewoon Teddy blijft, toch?

Pillman Jr. neemt het op tegen Kerry Morton tijdens Big Time Wrestling’s Return of the Dragon-evenement. Wat betreft Teddy Hart, een nieuwe documentaire “Dangerous Breed: Crime. nadelen. Cats” op hem gebaseerd, onlangs gedropt op Peacock. Hoe dan ook, Pillman Jr. weet wel beter dan zich met Hart te associëren.

Wat vind je van wat Pillman Jr. deed? Laat het ons weten in de reacties!

24 november 2022 13:31 uur

By rhfhn