De vrijlating van Braun Strowman uit WWE eerder vorig jaar bracht velen in verwarring, omdat hij toen als een grote ster werd gezien. The Monster Among Monsters maakte eindelijk zijn WWE-terugkeer en hij ging meteen weer aan de slag. Hij won ook zijn partij tegen Omos en deelde er uiteindelijk zijn mening over.

Klik hier voor onze volledige dekking van WWE Crown Jewel

Bij WWE Crown Jewel nam Braun Strowman het op tegen Omos in een ware strijd tussen de reuzen. Omo had het grootste deel van de wedstrijd de overhand. Strowman wist hem echter op te tillen voor een powerslam en won uiteindelijk de wedstrijd.

Terwijl hij sprak tijdens een backstage-interview na afloop van de wedstrijd, maakte Strowman duidelijk dat Omos een waardige tegenstander was, maar hij was uiteindelijk gewoon beter.

”Ik moet de eer geven waar de eer toekomt, hij bracht het gevecht, hij liet me vanaf het begin aan het wankelen. Niemand heeft me vanaf het begin van een wedstrijd zo diep in de greep gehouden. Maar ik kon hem hijsen voor een powerslam – 1, 2, 3 en ik liet de hele wereld zien dat ik ben wie ik zeg dat ik ben – The Monster Among Monsters.”

We zullen moeten afwachten wat de toekomst voor Braun Strowman in petto heeft, nu zijn vete met Omos tot een einde lijkt te komen.

Vond je de wedstrijd van Braun Strowman leuk? Geluid uit in de reacties!

By rhfhn