WWE Hall Of Famer verscheen op de podcast “Out Of Character” van Ryan Satin om te praten over zijn nieuwe rol in NXT, zijn dagen als WCW en hoe hij werk en privéleven in evenwicht houdt.

Booker T vertelt over zijn werk aan NXT en wat hij doet om de fans bezig te houden:

“Ik denk dat plezier maken heel belangrijk is”, zei Booker. “Die wekelijkse dosis krijgen, aan die tafel zitten kijken naar die jonge jongens die daar uitgaan en op een zeer hoog niveau presteren, en dan mijn vorm van commentaar toevoegen is best gaaf, want ik ben geen traditionele commentator of iets dergelijks. Ik beweer niet dat je bent zoals Michael Cole. Dat kan ik niet, maar ik kan je vermaken. Ik kan je laten zeggen: ‘Man, dit is leuk’, en ik kan heel leerzaam zijn, en ik kan echt geef de wedstrijd het gevoel dat er tegelijkertijd iets echt, echt gaande is. Ik denk dat dat is wat worstelen is. Worstelen is niet zoals boksen. Het is niet zoals MMA. Die sporten zijn meedogenloos. Worstelen is een verademing.’

By rhfhn