Hall Of Fame-zender Bob Costas werd onlangs op de Sports Media-podcast geïnterviewd met Richard Deitsch. Costas was aan het praten over zijn carrière, waaronder een gesprek over zijn beruchte HBO Sports-interview met Vince McMahon.

Costas werd gevraagd hoe hij het ontslag van Vince McMahon zag:

“Nou, ik heb geen specifiek inzicht in de omstandigheden die tot zijn huidige problemen leiden, als je het zo wilt noemen, en ik heb zeker geen plezier in de moeilijkheden van iemand anders in dat opzicht. Ik denk dat mensen vaak willen dingen alleen in primaire kleuren bekijken, dus ik moet Vince McMahon niet leuk vinden, en hij moet mij ook niet. Nu, wanneer hem wordt gevraagd naar ons eerste interview, blijft hij zeggen dat als ik dichter bij hem was geweest, hij zou hebben verslagen (piepte) uit). Mijn antwoord daarop was, wacht even. Laten we aannemen dat iemand op Meet the Press zit en ze zitten in dezelfde gewichtsklasse als Chuck Todd. Ze zijn een senator uit Illinois. Ze houden niet van Chucks manier van vragen stellen. “Nou, zolang het een eerlijk gevecht is, waarom beginnen we elkaar dan niet gewoon te beuken? Dat is volkomen logisch, nietwaar?”

By rhfhn