Bianca Belair heeft hard gewerkt om de ster te worden die ze vandaag is in WWE. De RAW Women’s Champion was ook een echte atleet voordat ze haar pro-worsteldebuut maakte, maar het was geen gemakkelijke weg voor haar. Ze leed zelfs aan een eetstoornis en vertelde onlangs over haar worstelingen.

De EST van WWE was een natuurtalent in atletiek op school en universiteit. Ze beoefende ook CrossFit. Ondanks dat leed Belair onder meer aan psychische problemen.

Tijdens een gesprek met On The Grind vertelde de RAW Women’s Champion over haar worsteling met een eetstoornis en vervolgens boulimie. Ze werd uiteindelijk beter door pure wil en vastberadenheid.

“Vroeger had ik een erg ongezonde relatie met eten. Toen ik op de middelbare school zat, liep ik hard. Ik was erg gespierd. Het enige dat mensen me zouden vertellen dat me zou helpen sneller te rennen, is als je uiteindelijk afvalt. Dus ik heb het gewoon naar een heel ander niveau getild. Uiteindelijk kampte ik met boulimia. Sportbeurs, en naar de universiteit gaan, en ik raakte gewond, en ik besloot: ‘Oké, ik wil dit niet meer doen. Ik wil proberen te stoppen met worstelen met boulimia.

Uiteindelijk ontwikkelde ik BED, eetbuistoornis, waar ik gewoon eetbuien had. Weet je, snel vooruit naar ik begon met CrossFit en voor het eerst zag ik deze vrouwen met deze grote, mooie spieren. Ze deden geweldige dingen met hun lichaam. En ik was eindelijk in deze omgeving waar mijn lichaam van nature was gemaakt, het was voor een goede zaak.

Bianca Belair zal op 26 november deelnemen aan de WarGames-wedstrijd voor vrouwen tijdens de WWE Survivor Series. Het valt nog te bezien of haar team zal winnen of niet, maar ze zal doorgaan als inspiratie, ongeacht de uitkomst.

Ben je hierdoor verrast? Geluid uit in de reacties!

24 november 2022 9:14 uur

By rhfhn