Austin Theory blijft een van de jonge en opkomende talenten in heel WWE. Hij heeft de afgelopen weken echter niet de beste runs gehad. Ondanks zijn meest recente tekortkomingen lijkt Theory nog steeds achter John Cena aan te gaan.

Zoals mensen weten, maakte Theory schoten op John Cena en is zelfs met hem vergeleken. Hij had een paar maanden geleden een korte confrontatie met John Cena op RAW, maar daarna gebeurde er niets meer.

WWE ging onlangs naar Twitter en uploadde een video van Austin Theory in de zaal voor het Survivor Series Premium Live Event in Massachusetts. Zoals te zien is in de video, beweerde Austin Theory dat hij beter is dan John Cena.

‘Je gaat naar huis hier in Boston, en je gaat zien hoe ik tweevoudig kampioen van de Verenigde Staten word, omdat ik zo goed ben. Denk je dat het me iets kan schelen als John Cena hier vandaan komt? Omdat ik dat niet doe. Ik ben beter dan hij! Ik ga jullie allemaal laten zien, Seth Rollins, Bobby Lashley, jullie zijn allemaal hetzelfde. En ik? Ik ga regelrecht naar de verdomde top.”

Zoals Ringside News exclusief meldde, heeft WWE interessante plannen voor Austin Theory. We hebben ook exclusief gemeld dat Cena in contact is geweest met WWE-hoogleraren over een WrestleMania 39-wedstrijd. We zullen moeten zien wanneer WWE hun vete zal opbouwen.

Wil je Theory vs Cena zien? Geluid uit in de reacties!

26 november 2022 16:03 uur

By rhfhn