Gotische zwarte metallers Verdrukking zijn vers van de weg en terroriseren Europa op de machtige Chariots of Fire Tour ernaast Watain, Abbathen Bolzer. Betekent dit dat het maken van somber, versnipperd en slecht metaal kan beginnen?

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Het Zweedse cohort van met lijkverf geklede liefhebbers van het macabere en het occulte bracht een van de juwelen van 2021 uit in Waar de somberheid geluid wordt. Nu, weken verwijderd van de verrassende single-release met “Hamartia”, oude gitarist Adam Zaars (ex-Handhaver, ex-Gevaar)vertelt Metaalinjectie dat er binnenkort meer nieuwe muziek van diezelfde sessies in de ether zou kunnen komen.

“Het lijkt me langer omdat we het bijna een jaar daarvoor hebben opgenomen en de dingen zelfs daarvoor hebben geschreven,” Zaars zei over Verdrukkinghet veelgeprezen record uit 2021. “Persoonlijk is het een tijdje geleden, maar [the new single] was geen van beide zou ik zeggen. Het is geen restje en ik heb geen idee of het een hint is naar iets dat nog gaat komen, want ik weet het niet. Ik weet het echt niet. Het is gewoon waar we op dit moment zijn. En we hebben in die sessies nog een paar nummers opgenomen en die zullen over een tijdje ook worden uitgebracht. Dus ik denk dat jullie allemaal meer zullen horen.

“Ik bedoel Joseph [Tholl, guitarist] schreef een van de nummers die eraan komen. Dus dat zou kunnen wijzen op iets dat hij meer in de band wil opnemen. Maar nogmaals, ik denk dat hij het ook nog niet weet. Maar we gaan binnenkort wat meer nummers samenvoegen. Maar ja, ik weet niet waar het heen gaat. Ik heb altijd maar kleine fragmenten van nummers, zoals intro’s. Veel intro’s, te veel intro’s. Ik wou dat ik meer had zoals middensecties en dat soort dingen, een paar bouwstenen om alles een beetje samen te voegen. Maar wat daar tussenin zit, is voor mij het meest interessante. En dat is er nog steeds niet. Het zou me verbazen als we iets super controversieel en nieuw zouden doen. Maar nogmaals, je weet maar nooit.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By rhfhn