Adam Sandler, Safdie Brother, Uncut Gems

Hoewel het misschien gemakkelijk is om Adam Sandler te ontslaan op basis van enkele van de films die hij heeft gemaakt, is de kerel een capabele acteur en bepaalde regisseurs hebben magie uit hem weten te halen. Adam Sandler’s hoofdrol in Josh en Benny Safdie’s Ongeslepen edelstenen leverde hem de beste recensies van zijn carrière op, en hij bevestigde eerder dit jaar dat hij zich zou herenigen met de Safdie Brothers voor een nieuw project.

Tijdens een gesprek met Vanity Fair zei Adam Sandler dat hij verwacht later deze winter te beginnen met de opnames van de nieuwe Safdie Brothers-film. “Ik ga een film maken met de Safdie broers en we zouden in de late winter beginnen,‘ zei Sandler. “Ik hou van die jongens, ik weet dat we ons zullen wijden aan ons werk en ervoor zorgen dat het zo goed mogelijk is, en ik weet dat dat veel tijd kost. Dus een deel van mijn brein zegt: “Wauw, als die film eenmaal begint, zit ik diep en onze levens zullen veranderen.” Zoals iedereen, als je hard werkt, ben je moe, ben je knock-out en mis je dingen die je graag had willen zien. Maar uiteindelijk weet ik dat het een paar maanden zal zijn om achter een doel aan te gaan waar we allemaal hetzelfde over denken. We willen ons best doen.

Adam Sandler bevestigde dat de nieuwe film net zo intens zal zijn als Ongeslepen edelstenen, eraan toevoegend dat hij de Safdie Brothers niet in de steek wil laten. “Ik zie hoe hard ze werken, en net als wanneer ik met mijn vrienden aan mijn komedies werk, betekent het veel voor ons,’ legde Sandler uit. “Elke grap betekent veel. De Safdie-jongens, elk woord betekent veel voor hen, elk frame van de film betekent veel. Dus ik wil nergens doorheen lopen. Ik geef er om en ik heb zoveel respect voor die jongens.

Ongeslepen edelstenen volgde Howard Ratner (Sandler), een “charismatische juwelier in New York City, altijd op zoek naar de volgende grote score. Wanneer hij een reeks hoge inzetten plaatst die tot de meevaller van zijn leven kunnen leiden, moet Howard een hachelijke hoogdravende daad verrichten, waarbij hij zaken, familie en oprukkende tegenstanders aan alle kanten in evenwicht houdt, in zijn meedogenloze streven naar de ultieme overwinning .Zoals ik hierboven al zei, ontving Adam Sandler lovende kritieken voor zijn werk aan de film en won hij onder andere een Independent Spirit Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol, maar sommigen waren van mening dat het ontbreken van een Oscar-nominatie een grote afknapper was. Wat hoop je voor de nieuwste samenwerking tussen Adam Sandler en de Safdie Brothers?

By rhfhn